hasznos Cikkek

Tippek esküvőszervezéshez!

2024-01-23
Az esküvőszervezés kiemelten lényeges feladat és kétségtelenül egész embert kíván – akár magadnak szervezed meg a Nagy Napot, akár felkérésre dolgozol egy jegyespárnak. Akárhogy is legyen, készültünk neked néhány eszközzel, melyek használatát érdemes megfontolni, ha sikerrel szeretnéd zárni ezt a jeles eseményt. Íme, néhány!

Esküvői termékeink

  • Lánykérő kartonlapok

Még a lánykérés előtt áll a vőlegény? Ezek a kreatív kartonlapok príma eszközök, ha ötletesen szeretné feltenni azt a bizonyos kérdést, ugyanakkor mégsem szeretne nagy felhajtást: a lánykérő kartonlapokon felmutatott romantikus üzenettel egy bájos filmjelenetbe csöppenhet az ifjú pár.

  • Lufizható paraván

A friss házasok egyik legszebb közös élményét, az esküvőt méltó módon dukál megörökíteni – ehhez nyújtanak ízléses segítséget az olyan igényes dekorációs elemek, mint például a lufizható paraván. Pillants rá referenciáinkra, látni fogod, hogy ez egyszerű, mégis nagyszerű!

  • Monogramos pénzgyűjtődoboz

Mind tudjuk, a kenyérpirítót, porcelán evőeszközkészletet és díszes vázát tartalmazó ajándéklista már a múlté. A legtöbben azt szeretjük, ha a nászajándék financiális formában érkezik – ehhez biztosítjuk a monogramos pénzgyűjtődobozt, mely elegánsan üzen a szándékról a násznépnek.

  • Poháralátét

Ha te is annak a híve vagy, hogy az ördög a részletekben rejlik, akkor az egyedi poháralátétjeinket imádni fogod. Egészítsd ki az esküvői dekort a designnal harmonizáló poháralátéttel, amelyen akár a pár közös arc poeticája is jól mutat!

  • Kartonfigurák

Jópofa üdvözlet minden egyes lagzira érkező vendégnek a friss házasok által? Lehetséges! A százfelé szakadás helyett az élethű (akár vicces) kartonfigurák elvégzik ezt a feladatot.

  • Szalagfüles papírtáska

Egy kis ajándékkal kedveskednétek a násznépnek, vagy elcsomagolnátok a távozó vendégeknek az ínycsiklandó süteményekből, az illatozó töltött káposztából? Adjátok át a csomagokat monogramos, szalagfüles papírtáskában – ami arról árulkodik majd, hogy a házaspár minden momentumnak kiemelkedő figyelmet és igényességet szentelt.

  • Vászonkép

Ha már véget ért a Nagy Nap, a legmeghatóbb pillanat helye kétségtelenül a közös otthonban van, hogy valóban örök emlékként díszeleghessen egy életen át. Egy dekoratív vászonkép éppen erre való!

 

További részletekért fusd át az esküvői eszközöket tartalmazó oldalunkat, és ha úgy érzed, tudunk segíteni abban, hogy ez a fontos esemény még színvonalasabb legyen, keress minket bátran!