papírtáskák

ajánlott méretek

Egy esztétikus papírtáska amellett, hogy praktikus és környezettudatos, kellőképp fel is hívja magára a figyelmet. Készíttess saját papírtáskát vállalati arculatodnak megfelelő designnal, és adj a vásárlóid kezébe egy hasznos marketingeszközt, amelyet többször is fel tudnak használni, hordozva magukkal céged üzenetét! Bármilyen méretű papírtáskára is lenne szükséged, szólj nekünk bátran: a picike, ékszerekhez való táskától kezdve a bevásárlásokhoz is alkalmas nagy táskákig mindenféle méretben ki tudjuk szolgálni igényeidet.

termékleírás

Papírtáskáinkat több, mint 30 különböző méretben kérheted. (Megrendelés esetén átküldjük grafikusodnak a stancformakatalógust, hogy ezzel is segíthessük a munkáját.) Ha papírtáskát rendelnél tőlünk, az alábbi információkra lesz szükségünk:

  • Milyen méretben szeretnéd kérni a papírtáskát (szélesség, magasság, talpszélesség)?
  • Hogyan készítsük el papírtáskádat: matt fóliás, fényes fóliás vagy natúr (kraft) papír kivitelben? Tipp: matt vagy fényes fóliás verzióink még exkluzívabbá teszik a végeredményt.
  • Milyen fület kérsz a táskádra, zsinórt vagy – egy igazán elegáns– szatén szalagot?
  • Milyen színű fület tegyünk a papírtáskádra?

felhasználási ötletek

Egy ízlésesen kivitelezett papírtáska amellett, hogy hirdeti személyes üzeneted vagy épp a vállalati márkádat, rendkívül praktikus eszköz is, melyet – ha strapabíró anyagból készül – szívesen fognak magukkal hordani vásárlóid/vendégeid akár több alkalommal is

  • Nyújtsatok át szerelmeddel a Nagy Napotok után a násznépnek egy kis személyes figyelmességet az esküvői dekorotokkal harmonizáló papírtáskában!
  • Add át vállalati rendezvényeden, konferenciádon welcome vagy goodbye csomagodat igényes, brandingelt papírtáskában!
  • Spékeld meg nagyszabású családi ajándékozásotokat egyedi papírtáskákkal!
ajánlatkérés

ajánlatkérés