Termékek

Molinók

A felgyorsult marketingkommunikációs világban elengedhetetlen, hogy minél több felületen reklámozd magad! Hatalmas, kifeszített molinóink épp erre hivatottak.

Molinó

Több méretben

Épületháló

Érd el az utca emberét!

Teherautó ponyva

A mozgó reklámfelület

molinó

A felgyorsult marketingkommunikációs világban, ami körülvesz minket, elengedhetetlen, hogy minél több felületen reklámozd magad – az online téren túl, a nyomtatott reklámeszközök frontján is. Hatalmas, kifeszített molinóink épp erre hivatottak: hogy saját arculatodban, nagy méretben hirdethesd terméked, szolgáltatásod, kampányod, rendezvényed bel- vagy akár kültéren is, tartósan. Ráadásul ha minket választasz, a profi kivitelezésen túl komplex logisztikai szolgáltatást is kapsz, országos kiszállítással.

Termékleírás

A molinók olyan kifeszített műanyagtekercsek, melyeket PVC anyagból készítünk, és rendkívül kopás-, nedvesség- és napfényállók. Különböző méretben készülnek, de a konfekcionálásnak köszönhetően szinte korlátlan nagyságú molinókat tudunk gyártani. Felfüggesztésük vagy ringlizéssel (azaz műanyag gyűrűkkel) vagy varrott bújtatóval történik, így akár éveken át bírják a dinamikus terhelést.

A sztenderd, azaz ún. frontlit molinók mellett rendelhetsz blockout molinót is, mely egy extra fényzáró réteggel van ellátva, ami blokkolja a fényáteresztést, így kétoldalas, csúcsminőségű nyomtatásra is alkalmas. Ha éjszakai felhasználáshoz szeretnél reklámfelületet, akkor javasolt átvilágítható molinót készíttetned.

Felhasználás

Függeszd ki saját molinódat, és…

  • kerítésre vagy homlokzatra feszítve gazdaságosan tudod reklámozni vállalatodat kültéren akár éveken át!
  • hirdesd kampányod arculatodnak megfelelő designban beltéren is, járulj hozzá így is az egyedi enteriőrhöz!
Grafika leadása

Kérjük, a grafika legyen méretarányos és készüljön CMYK színkódban. Fontos, hogy a nyomdai PDF tartalmazzon 3 mm kifutót, valamint vágójeleket.

Referenciák:

épületháló

Nincs is olyan járókelő, aki ne találkozna épülethálóval nap mint nap: ez a hatalmas anyag hű társ az épületek állványzatának befedéséhez, így óriás reklámfelületet biztosít, méghozzá látványos módon. Készíttess saját épülethálót velünk – referenciáink száma szinte végtelen, és ráadásul azon kevés nyomdák közé tartozunk, akik rendelkeznek 5 méter széles nyomtatóval, így (a konfekcionálás segítségével) gyakorlatilag bármilyen méretű hálót el tudunk készíteni.

Termékleírás
Az épületháló, másnéven mesh háló, védőháló vagy építési háló nagy szakítószilárdságú, jó széláteresztő-képességű, lyukacsos, hurkolt háló PVC anyagból. Kitűnő légáteresztő-képessége és könnyű súlya végett kiválóan alkalmas nagy felületekre való kifüggesztésre (ringlizéssel vagy varrott bújtatóval), az időjárás hatásainak is maximálisan ellenáll akár több éven át.
Felhasználás
  • Hirdesd vállalatodat vagy konkrét termékedet, szolgáltatásodat egy központi helyen zajló építkezésen, renováláson gigantikus épülethálóval!
  • Tedd irodaházra vagy szalonra reklámodat hatalmas méretben, igényes és tartós mesh hálón!
Grafika leadása

Kérjük, a grafika 1:10 méretarányban, CMYK színkódban készüljön színprofil nélkül, legalább 300 dpi-ben. Kompozit PDF vagy TIFF formátumot tudunk befogadni.

Referenciák:

teherautó ponyva

Ha céged rendelkezik teherautókkal, semmiképp ne hagyd ki az ezzel járó mozgó reklámfelület használatát! Egy-egy teherautó hosszú útjai során emberek százait éri el nap mint nap, akiknek az egyenes autópályán haladva van idejük akár alaposabban is szemügyre venni reklámodat. Erősítsd márkaismertségedet teherautóponyvára készített designnal!

Termékleírás
Mivel a teherautóponyváknak a legzordabb időjárásban is helyt kell állniuk, így a legvastagabb, 900 g/nm-es molinóra nyomtatjuk őket, s extrém időjárásálló festéket használunk gyártáskor. Legyen szó makacs fagyról, sugárzó napsütésről, zuhogó esőről vagy az autómosók felületkárosító hatásairól, az általunk gyártott ponyvák éveken át megőrzik minőségüket.
Felhasználás
  • Készíts látványos designt teherautóponyvádra, hogy kreatívod ki tudjon tűnni az autópálya unalmas szürkeségéből!
  • Hirdesd a logód mellett vállalatod elérhetőségeit teherautóponyvádon, hogy a melletted elhaladó többszáz autós fel tudja azokat jegyezni!
Grafika leadása

Kérjük, a grafika 1:5 méretarányban, CMYK színkódban készüljön színprofil nélkül, legalább 300 dpi-ben. Kompozit PDF vagy TIFF formátumot tudunk befogadni.

Referenciák: