hasznos Cikkek

Amiért a matricák soha nem mennek ki a divatból

2024-01-23
Van néhány olyan print marketingeszköz, amely népszerűségén egyszerűen nem fog az idő vasfoga: ilyenek például a különböző öntapadó anyagok, matricák is. Ha erősítenéd márkád, üzleted arculatát, extra mondandód van termékedről vagy ötletes módon hívnád fel vásárlóid figyelmét helyi üzenetedre, egyszerűen nem hagyhatod ki ezek használatát! Mondjuk is, hogy miért.

Matrica típusok

  • Talán épp napjainkban éli aranykorát a padlómatrica, hiszen biztos te is észrevetted már magadon, hogy a telefonodat nyomkodva sokszor nézel lefelé. Nos, így vannak ezzel a vásárlók is: úgyhogy nem csoda, ha egy kreatív padlómatricával ki tudod őket zökkenteni a lófrálásból! Amellett, hogy bármilyen méretű és formájú padlómatricát el tudunk neked készíteni, matricáink kopásállók is, sőt csúszásvédő fóliával is el tudjuk őket látni. Fő a biztonság!
  • Tudod, mit takar a „one way vision” kifejezés? Azt a perforált öntapadós ablakmatricát értjük alatta, amely célja, hogy megóvjon egy-egy üzletet, helyiséget a kíváncsiskodó szemek elől. Az üzletedben lévő vendégek természetesen kilátnak a fólián, az csupán a belátást gátolja meg. A praktikum mellett az is hatalmas érv a „lyukacsos fólia” mellett, hogy méretes reklámfelületet is biztosít, így két legyet üthetsz egy csapásra a használatával.
  • Ha tevékenységi körödhöz hozzátartozik a hűtött áruk tárolása, akkor biztosan te sem hagyod ezeknek a hűtőknek a felületeit kihasználatlanul. Egy igényesen kivitelezett hűtőgép matrica még ínycsiklandóbbá teheti árud, szinte azonnal kedvet generál a vásárláshoz.
  • A „klasszikus” matricákról sem szabad megfeledkeznünk, amelyet gyakorlatilag bármilyen célra felhasználhatsz: termékeid csomagolását egészítheted ki egy aktuális marketingkampány üzenetével, ajándékba adhatsz vevőidnek egy designer matricát, amely a márkád arculatában díszeleg, vagy az üzletedben is kirakhatsz egy-egy mondandót ezzel az eszközzel. Műanyag vagy papír alap, kültéri vagy beltéri használat, nem számít – a gyártásod biztos kezekben lesz nálunk.

Az öntapadókról és a matricákról ezen az oldalon olvashatsz bővebben – itt mindegyikhez találsz termékleírást és felhasználási ötleteket is. Ha bármilyen kérdésed felmerülne, ne habozz szólni nekünk, hozzáértő kollégáink szívesen állnak a rendelkezésedre!