Ügyfeleink írták rólunk…

Visszajelzések

„Ebben a nyomdában dolgozók mindig megtalálják az adott tervnek legjobban megfelelő kivitelezési technikát, bármit kitalálhatsz, bennük gondoskodó partnerekre találsz, rajtuk nem múlik. „

PINCZEHELYI SÁNDOR

grafikusművész, Munkácsy-díjas, Érdemes és Kiváló művész
„Profizmus és rugalmasság, ezt várom egy dekorációs nyomdától. A Regiszter csapatától ezt is kapom! Az általuk készített dekorációs tapétáim és más táblás anyagokra nyomtatott dekorációs terveim precíz, profi és gyors kivitelezését itt is köszönöm! „

Sütő Kata

belsőépítész
„Dekoratőrként (és dekoratőr szaktanárként) talán nem is tudom eléggé hangsúlyozni, mennyire fontos számomra az, hogy hozzáértő partnerekkel dolgozzak, akikkel már szinte félszavakból is értjük egymást. A Plakátnyomda csapatával pontosan ezért szeretek együttműködni.”

Sárkics Eszter

mester dekoratőr
„Regiszterrel a kezdetek óta dolgozunk együtt és a mai napig maximális törődést és kiszolgálást kapom minden alkalommal. Szuperek vagytok! Puszi”

Vincze Lilla

énekesnő
„Több kiállításom fotóinak óriás méretű digitális reprodukcióját 2002 óta a Regiszterben csináltatom és ezek minősége és mérete mindig lenyűgözi a közönséget is.”

Primusz Péter

fotóművész

„Egy rendezvényszervező sem lehet meg a Regiszter nélkül mert ami egy rendezvényhez szükséges nyomdai anyag ők azt megcsinálják, ha kell az utolsó pillanatban, akár a rendezvény ideje alatt is segítenek!”

Gyüre Péter

rendezvényszervező

„Munkám során rengeteg fajta és méretű öntapadós matricát használunk. A Regiszter mindig vidám és kedves ügyintézőivel öröm dolgozni!”

Pilcz Attila

munkabiztonsági szaktanácsadó

„A Regiszterben készült óriáshálók és projekttáblák mindig elkészültek határidőre és hibátlanul, a megadott méret szerinti, milliméter pontossággal!”

Lebedi Attila

építészmérnök
„A kereskedelmi nyomtatványoktól kezdve a művészi reprodukciókig minden féle nyomdaterméket rendeltem az elmúlt 30 évben a Regisztertől. Maradok náluk a jövőben is!”

Szlabey Zoltán

visual artist
„A Regiszter gyors, jól reagáló és megbízható nyomda. Ha üzletember lennék, s bevenne, szívesen lennék résztulajdonosa a Regiszternek. Ajánlom figyelmetekbe ezt a nyomdát!”

Fodor János

riporter
„A Regiszternél minden adott, hogy amit megálmodunk színpadi dekoráció vagy szórólap és plakát azt kompromisszum mentesen meg is kapjuk! Köszönjük Regiszter!”

Zsadon Andrea

Szolnoki Tibor színművészek
„Nemrég nyomtatta ki a Regiszter a Dunafanyar és a Grafityisz című lapomat magas nyomdai minőségben! Évek óta csak a Regiszterrel dolgoztatok!”

Dluhopolszky László

grafikus / szerkesztő

Kiváncsiak vagyunk a te véleményedre is

Írj nekünk!

Visszajelzés a weboldalról