hasznos Cikkek

Egyedi családi dekorációs ötletek

2024-01-23
Most, hogy végre beköszöntött az igazi jó idő, sokan fogunk neki az otthonunk csinosítgatásának. Ha te is szeretnéd még otthonosabbá tenni a lakásod, van néhány ötletünk, amitől valóban egyedivé tudod tenni az enteriőrt!

Egyedi vászonkép

Vannak olyan pillanatok, amelyek egyszerűen „kikövetelik”, hogy megörökítsük őket. Ilyen lehet gyermekünk óvodai vagy iskolai ballagása, az anyák napja, az esküvőnk legszebb momentumai vagy épp egy meghitt családi esemény jól elkapott mozzanata. Válaszd ki a számodra leginkább szívet melengető emléket, és készíttess belőle igényes vászonképet! Meglátod, azonnal mosolyt csal majd az arcodra, amint belépsz abba a helyiségbe, ahová kifüggeszted a féltve őrzött képet.

Saját falmatrica

Neked is van kedvenc mottód, idézeted vagy akár egy ábrád, amely igazán közel áll a szívedhez és arról árulkodik, ki is vagy te valójában? Tedd ki az otthonodba jól látható helyre falmatricaként! Bármilyen méretben és bármilyen formában is legyen rá szükséged, mi el tudjuk neked készíteni egyedileg – akkor is, ha egyetlen egy darabról van szó, és akkor is, ha többet szeretnél belőle készíttetni.

Egyedi tapéta

Tükrözze környezeted is a saját stílusod, dekoráld ki saját ízlésednek megfelelően az otthonodat vagy akár az üzletedet, irodádat! Fejezd ki egyéniséget (vagy erősítsd céges arculatodat) egyedi tapétával. Készíttess neked tetsző absztrakt illusztrációkat, motiváló képeket vagy gyermeked szobájába egy barátságos, látványos ábrát tapétaként. Hidd el, egy saját tapéta egyszerűen felöltözteti a falakat!

Saját bútorkárpit

Gondoltad volna, hogy már egyedi bútorkárpitot is csináltathatsz, méghozzá kimondottan egyszerűen? Pedig bizony így van! Keltsd életre környezeted egyedi bútorokkal: nyűgözd le vendégeidet, és töltsön el büszkeséggel minden egyes alkalom, mikor rápillantasz kreativitásod gyümölcsére!

+Extra ötlet: élethű kartonfigura

Ugyan nem tartozik a szokványos otthoni dekorációk közé, mégis szuper meglepetés tud lenni egy filmhős vagy egy mesefigura „életre keltése” életnagyságú kartonfigura formájában. Tegyél gyermeked szobájába egy kedvenc mesefigurájából készített fali attrapot, hogy az mindig jókedvre derítse őt; vagy vicceld meg házastársad, és lepd meg őt egy saját magadról mintázott kartonfigurával!

Ha ihletet kaptál a fentiek olvasatán, és kedved támadt tovább szépítgetni otthonod, a vászonképről, a falmatricáról és az egyedi tapétáról ezen az oldalon találsz további információkat; a kartonfiguráról itt tudsz bővebben olvasni; a bútorkárpithoz tartozó infókat pedig itt találod meg.

Ha bármilyen kérdésed adódna, keress minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!