Termékek

Szórólapok

Adj ügyfeleid, potenciális vásárlóid kezébe egyedi szórólapot, amely szinte a legolcsóbb print reklámeszköz! Ismertesd meg terméked vagy szolgáltatásod, pörgesd fel üzleted forgalmát!

Egylapos szórólap

Az egyik legolcsóbb reklámeszköz

Hajtott szórólap

Tömérdek információ kis helyen

Pontgyüjtő leporelló

Hosszabb ideig tartó promóciókhoz

Prospektus

Mutasd be részletesen cégedet!

Egylapos szórólap

Adj ügyfeleid, potenciális vásárlóid kezébe egyedi szórólapot, amely szinte a legolcsóbb print reklámeszköz! Ismertesd meg terméked vagy szolgáltatásod, pörgesd fel üzleted forgalmát, népszerűsítsd rendezvényed vagy politikai kampányod egy szuper ár-érték arányú marketingmegoldással!

Termékleírás
A legköltséghatékonyabb megoldás az egyszerű, négy oldalán szépen körbevágott lap, melynek nyomtathatunk csak az egyik vagy akár mindkét oldalára is. Ezt a szakzsargonban flyernek vagy leafletnek is szokták nevezni, s A/4-es, A/5-ös, A/6-os vagy LA/4-es méretben is kérheted. Leginkább 90-135 g/nm vastagságú ofszet papírt javaslunk a kivitelezéshez, akár fényes, akár matt műnyomó anyagban, amelyik neked jobban tetszik.
Felhasználás

Kis túlzással: nincs olyan üzenet, reklám vagy információ, amit egy szórólappal ne lehetne népszerűsíteni.

 • Tájékoztasd vevőidet akcióidról, áraidról, promóciós lehetőségeidről!
 • Csinálj kedved vásárlóidnak szolgáltatásaidhoz, mutasd be keresztpromóciód!
 • Harangozd be rendezvényed már előre, hogy minél többen legyenek majd jelen!
 • Osztogasd szórólapon a márkáddal kapcsolatos információkat hoszteszekkel kül- vagy beltéri promóciós eseményeken!
 • Dobd be potenciális fogyasztóid postaládájába csalogató reklámodat!
 • Népszerűsítsd politikai kampányod a választópolgárok körében igényes, ám mégis olcsó szórólapokkal!
Grafika leadása

Kérjük, a grafika legyen méretarányos és készüljön CMYK színkódban. Fontos, hogy a nyomdai PDF tartalmazzon 3 mm kifutót, valamint vágójeleket.

Ajánlott méretek:

Szórólap méret A4
Szórólap méret A5
Szórólap méret A6
Szórólap méret LA4

Referenciák:

Hajtott szórólap

Olyan fontos információkat osztanál meg fogyasztóiddal, melyek bemutatására nem elég egyetlen lap? Készíttess hajtott szórólapot, melyen több tartalmat is bemutathatsz potenciális vásárlóid számára, s a kreativitásod kibontakoztatására is több helyet áldozhatsz!
Termékleírás

Az 1-3 hajtással készült szórólapokat foldernek nevezzük, melyeket többféle hajtási módszerrel is el tudunk készíteni. Pillants rá ábráinkra, és válaszd ki a számodra leginkább szimpatikus hajtogatást! Készíttess igényes, prospektusszerű foldert olcsón, és arculatodhoz illő grafikával, frappáns szövegezéssel buzdítsd közönséged arra, hogy tőled vásároljon!

A folderek választható mérete (hajtogatás után) az egylapos szórólaphoz hasonlóan: A/4, A/5, A/6 vagy LA/4; a javasolt papírvastagság pedig 90 g/nm, 115 g/nm, 135g/nm, 150g/nm vagy 200g/nm.

Ha szeretnéd foldered feldobni további ötletes megoldásokkal, készíttethetsz velünk például formalakkozást, fényes vagy matt UV lakkozást vagy különleges, egyedi formára vágást (stancolást) is.

Felhasználás

A szépen kivitelezett foldereket a leggyakrabban az alábbi ötletekre szokták használni:

 • Étlapokat, itallapokat adnak ilyen formában a vendégek kezébe vendéglátóhelyeken.
 • Különböző turisztikai látványosságokat, programlehetőségeket mutatnak be programoztató cégek, utazási irodák, rendezvényszervező cégek.
 • Recepciókon helyeznek el kedvcsináló információkat a várakozó vendégek számára.
 • Meghívókat adnak így át különböző személyes vagy vállalati eseményekre.
 • Perforált foldert küldenek ki fogyasztóknak, ha visszaküldhető részt is terveznek a grafikára.
Grafika leadása

Kérjük, a grafika 1:10 méretarányban, CMYK színkódban készüljön színprofil nélkül, legalább 300 dpi-ben. Kompozit PDF vagy TIFF formátumot tudunk befogadni.

Ajánlott méretek:

Hajtott szórólap méret A4
Hajtott szórólap méret A5
Hajtott szórólap méret A6
Hajtott szórólap méret LA4

Hajtásminták:

szórólap hajtásminta: asszimetrikus kettéhajtás
szórólap hajtásminta: oltárhajtás
szórólap hajtásminta: 6 oldalas göngyölt hajtás
szórólap hajtásminta: 6 oldalas leporelló hajtás
szórólap hajtásminta: 8 oldalas párhuzamos hajtás
szórólap hajtásminta: 8 oldalas merőleges hajtás

Pontgyűjtő leporelló

Lefogadjuk, te is számos pontgyűjtőfüzetecskével találkoztál már a különböző áruházakban. Büszkén mondhatjuk, hogy működésünk során gyakorlatilag már az összes áruházláncnak gyártott csapatunk ilyen pontgyűjtő leporellót, melyet általában hosszabb ideig tartó promóciókhoz szoktak használni. Ha ilyen kampányon töröd a fejed, szólj nekünk bátran, profi partnereid leszünk a kivitelezésben!

Termékleírás
A leporelló nem más, mint a harmónikaszerűen, 3 vagy 4 helyen meghajtott papírív – így készülnek általában a pontgyűjtőfüzetek. Mivel ezeket a legtöbb esetben élelmiszerüzletekben használják, a tartósság érdekében érdemes egy vékony ofszet lakkal felülnyomni őket. A leporellók választható mérete (hajtogatás után): A/5, A/6 vagy LA/4. Leginkább 95-135 g/nm vastagságú papírt javaslunk a kivitelezéshez, akár fényes, akár matt műnyomó anyagban, amelyik neked jobban tetszik. Ha kiemelnél egy-egy terméket, vagy extra hangsúlyt adnál egy grafikai elemnek, próbáld ki a fényes vagy matt formalakkozást!
Felhasználás

Készíttess egyedi, színvonalas, ám mégis költséghatékony leporellót…

 • áruházláncolati pontgyűjtő kampányodhoz,
 • turisztikai anyagod szemléletes bemutatásához
 • vagy bármilyen vendéglátóegységbe, ahol további vásárlásra buzdíthatod vevőidet egy-egy hasonló promóció segítségével!
Grafika leadása

Kérjük, a grafika 1:5 méretarányban, CMYK színkódban készüljön színprofil nélkül, legalább 300 dpi-ben. Kompozit PDF vagy TIFF formátumot tudunk befogadni.

Ajánlott méretek:

pontgyűjtó leporelló méret A5
pontgyűjtó leporelló méret A6
pontgyűjtó leporelló méret LA4

Hajtásminták:

pontgyűjtó leporelló hajtásminta: 8 oldalas leporelló hajtás
pontgyűjtó leporelló hajtásminta: 10 oldalas leporelló hajtás

Referenciák:

Prospektusok

Szuper termékeket vagy/és szolgáltatásokat nyújtasz? Klassz, ez a legfontosabb – viszont arról sem szabad megfeledkezned, hogy ezek sokszor a megfelelő „köntös”, azaz a profi szemléltetés nélkül szinte mit sem érnek. Mutasd be részletesen vállalatodat, márkádat, kínálatodat igényesen kivitelezett, egyedi prospektusokkal, és szerezz minél több vásárlót!
Termékleírás

Készíttess prospektust arculatodhoz illő grafikával, mutasd be kínálatodat részletesen, élve a print marketingeszközök előnyeivel – hisz mind tudjuk: „a szó elszáll, az írás megmarad”. Akár fel is dobhatod prospektusodat egyedi, látványos megoldásokkal: készíttethetsz velünk például formalakkozást, fényes vagy matt UV lakkozást, dombornyomást vagy akár különleges, egyedi formára vágást (stancolást) is.

Tedd tartóssá anyagodat a borító fóliázásával: így akárhányszor forgatják is azt vásárlóid, biztos lehetsz benne, hogy sokáig megtartja eredeti minőségét!

Felhasználás
 • Nyerd el potenciális vásárlóid, partnereid bizalmát egyedi céges brosúrával, melyben bemutatod vállalatodat, felvázolod missziódat, alappilléreidet, termék- vagy szolgáltatási köreidet!
 • Készíttess igényes katalógust, melyben részletezed a fontos termékeidhez tartozó előnyöket, kedvet csinálva ezzel a vásárláshoz!
 • Nyomtass egyszeri alkalommal vagy rendszeresen terjedelmesebb magazint – meglátod, ezt akár külsős, akár belsős használatra szánod, igazán színvonalas hírnöke lesz céged sikerének, hatékonyságának.
Grafika leadása

Kérjük, a grafika 1:10 méretarányban, CMYK színkódban készüljön színprofil nélkül, legalább 300 dpi-ben. Kompozit PDF vagy TIFF formátumot tudunk befogadni.

Ajánlott méretek:

prospektus méret A4
prospektus méret A5
prospektus méret A6
prospektus méret LA4

"

Visszajelzések

"Ebben a nyomdában dolgozók mindig megtalálják az adott tervnek legjobban megfelelő kivitelezési technikát, bármit kitalálhatsz, bennük gondoskodó partnerekre találsz, rajtuk nem múlik. "

Pinczehelyi Sándor

grafikusművész, Munkácsy-díjas, Érdemes és Kiváló művész

"Profizmus és rugalmasság, ezt várom egy dekorációs nyomdától. A Regiszter csapatától ezt is kapom! Az általuk készített dekorációs tapétáim és más táblás anyagokra nyomtatott dekorációs terveim precíz, profi és gyors kivitelezését itt is köszönöm! "

Sütő Kata

belsőépítész