nyomdai gépparkunk

Technológiák

Köszönhetően az elmúlt 30 év folyamatos fejlesztéseinek, hazánkban a mi nyomdánk rendelkezik az egyik legnagyobb méretű gépparkkal. Két nyomtatási technológiával (ofszet, digitális) és komplett papírfeldolgozó-kötészeti gépekkel rendelkezünk, így minden feladatot egy helyben, idő- és költséghatékonyan el tudunk végezni.

Teljes felszereltség

Technológiai sokszínűségünk és kollégáink szaktudása, gyors és becsületes hozzáállása által képesek vagyunk a reklám-, a marketing- és a politikai kampányok teljes nyomtatott anyagait elkészíteni – a szórólapoktól kezdve a displayeken át egészen az óriásmolinókig. Túlzás nélkül kijelenthetjük: bármilyen print marketingeszközre is legyen szükséged, mi el tudjuk neked készíteni.

ofszetnyomtatás

Az ofszet gépeinket magas minőségű nyomtatványok előállítására alkalmazzuk papírra, kartonra és öntapadós anyagokra – mennyiségi korlátok nélkül, egészen A/0 kiterített méretig.

Nyomathordozók: Papír, karton, vinyl öntapadó anyagok.

Termékek: Szórólap, prospektus, plakát, öntapadós matricák, papírtáska, freecard, naptár, dosszié, térkép, papír mérőszalag, kartondoboz, dekoráció.

Gépeink: Nagy formátumú, 5 színes Heidelberg ofszet gépeink 60-450 g/nm papírok, kartonok nyomtatását teszik lehetővé. Az ofszetgépekkel forma- vagy teljes lakkozást is végzünk.

digitális széles formátumú tekercses nyomtatás

Széles formátumú digitális gépeinket magas minőségű reklám-, dekorációs és promóciós termékek nyomtatására alkalmazzuk – méretkorlátok nélkül.

Nyomathordozók: Papír, tekercses PVC, banner, vinyl öntapadó anyagok.

Termékek: Canvas festővászon képek, óriásplakátok, citylight plakátok, molinók, épülethálók, öntapadós matricák, címkék, textilek, papír, tekercses PVC, öntapadó anyagok – mind-mind akár végtelen szélességben.

GÉPEINK:

  • 2 db Hp Scitex Grandjet, 5 m széles
  • 3 db Hp Latex, 1,6 m széles + integrált riccelő

digitális táblanyomtatás

Digitális táblanyomó gépünkkel 3×2,5 méteres táblákat 6,4 cm vastagságig bármilyen merev vagy rugalmas anyagra tudunk nyomtatni.

Nyomathordozók: Karton, hullámkarton, habkarton, habosított PVC, dibond lemez; de akár kőlap, márványlap, csempe, fémlemez, üvegtábla, fadeszka, gyakorlatilag bármi.

Gépünk: Hp Fb 750 (2,5×3 m nyomtatható felület)

kontúrvágás

Másnéven formára vágás. Digitális stancológépeinkkel szinte korlátlan mennyiségben, bármilyen, akár amorf formát is képesek vagyunk kivágni különböző anyagokból.

Anyagok: Tekercses vagy lapolt öntapadós anyag, textil, karton, hullámkarton, habkarton, stadur lemez, habosított PVC.

Termékek: Displayek, kínálók, dobozok, dossziék, kartonfigurák, papírtáskák.

Gépeink:

  • Hp Latex digitális riccelőgép
  • Kongsberg Esko digitális kivágógép (1600×3000 mm) (fotón)
  • Analóg hengerstanc (1400×2000 mm)
  • Analóg Rabolini tégelystanc (1000×1400 mm)
  • Victoria stancgép (700×1000 mm)
  • Heidelberg stancgép (350×500 mm)

kasírozás

A kasírozás lényege, hogy egy vékony papír vagy öntapadós nyomatot egy vastagabb hordozóra ragasztunk fel, jelentősen megnövelve ezzel a végeredmény tartósságát. Ez a vastagabb anyag lehet például kötészeti szürkelemez, hullámkarton, műanyag, fa- és fémlemez. Vállalunk kasírozást kis és nagy tételben, egészen 1200×1800 mm táblaméretig.

kötészet

Klasszikus nyomdai feldolgozótevékenységet is végzünk, mint például a hajtogatás, irkafűzés, papírfúrás, szortír munka. Ha minket választasz, biztos lehetsz benne, hogy minden részfeladatot egy kézben tudhatsz, biztos helyen.

Regiszter nyomda cégvezetők
nyomdai ügyintézés

makett készítés

A XXI. század piacának felgyorsult marketingkommunikációs tevékenysége fokozottan igényli a legrafináltabb, akár 3D-s nyomtatott reklámtermékek előállítását. A megrendelők, a marketingesek mielőtt áment mondanak a gyártásra, szeretik kézbe és szemügyre venni a kreatív stúdiók által létrehozott nyomdai terméket, akár kicsinyített formában is, 3D-ben. Ismerős a helyzet, igaz? Kiszolgálva ezt a fajta igényt, ezeknek a maketteknek az elkészítéséhez nyújtunk segítséget papírból, kartonból, öntapadókból (és más, általunk használt anyagokból) modellkészítési szolgáltatásunkkal. A kézzel fogható modell további javításokra, módosításokra ad lehetőséget a végleges termék előállításához, ami még mai, digitális világunkban is rendkívül hasznos lépés. Műszaki hátterünknek, valamint türelmes szakembereinknek köszönhetően nyugodtan mondhatjuk, hogy nincs lehetetlen számunkra, ha makettkészítésről van szó – szólj nekünk bátran!