nyomdai gépparkunk

Technológiák

A folyamatos fejlesztések következtében 2 nagy vagy széles formátumú nyomtatási technológiával -Ofszet, Digitális nyomtatás- valamint komplett papírfeldolgozó-kötészeti gépekkel rendelkezünk.

Technológiai sokszínűségünk és kollégáink szaktudása által képesek vagyunk a reklám, a marketing és a politikai kampányok teljes nyomtatott anyagait elkészíteni a szórólapoktól kezdve a displayeken át az óriásmolinókig.

Teljes felszereltség

ofszetnyomtatás

Az ofszet gépeinket mennyiségi korlátok nélkül magas minőségű nyomtatványok előállítására alkalmazzuk papírra, kartonra és öntapadós anyagokra B/1 kiterített méretig.

Nyomathordozók: papír, karton, vinyl öntapadók

Termékek: szórólap, prospektus, plakát, öntapadós matricák, papírtáska, naptár, dosszié, térkép, karton doboz, dekoráció.

Gépeink: nagy formátumú 5 színes Heidelberg ofszet gépeink 60-450 g/nm papírok, kartonok nyomtatását teszik lehetővé. Az ofszetgépekkel teljes vagy formalakkozást is végzünk.

offszet nyomdagép

digitális széles formátumú tekercses nyomtatás

Széles formátumú digitális gépeinket méret korlátok nélkül, magas minőségű reklám, dekorációs és promóciós termékek nyomtatására alkalmazzuk.

Nyomathordozók: papír, tekercses pvc, banner, vinyl öntapadó anyagok, canvas azaz festővászon.

Termékek: canvas festővászon képek, óriásplakátok, citylight plakátok, molinók, épülethálók, öntapadós matricák, címkék, dekorációs termékek, textilek.

Gépeink:

  • 2 db Hp Scitex Grandjet 5 m széles
  • 3 db Hp Latex 1.6 m széles + integrált riccelő
  • 2 db Hp UV 2.5 m széles tekercses nyomtató

digitális táblanyomtatás

Digitális táblanyomó gépünkkel 3×2.5 méteres táblákat 6.4 cm vastagságig bármilyen merev vagy rugalmas anyagra tudunk nyomtatni.

Nyomathordozók: karton, hullámkarton, habkarton, habosított pvc, dibond lemez, de akár kőlap, márvány lap, csempe, fém lemez, üveg tábla, fa deszka, gyakorlatilag bármi.

Gépeink: 2 db Hp Fb 750 (2.5x3m nyomtatható felület)

kontúrvágás

Digitális stancoló/kontúrvágó gépeinkkel szinte korlátlan mennyiségben, bármilyen akár amorf formát is képesek vagyunk kivágni tekercses vagy lapolt öntapadós anyagból, textilekből, kartonból, hullámkartonból, habkartonból, stadur lemezből valamint habosított pvc-ből. Displayek, kínálók, dobozok, dossziék, kartonfigurák, papírtáskák elkészítésében megbízható partnerei leszünk.

Gépeink:

  • Hp Latex digitális riccelő gép
  • Kongsberg Esko digitális kivágó gép (1600x3000mm)
  • Analóg hengerstanc (1400×2000 mm)
  • Analóg Rabolini tégelystanc (1000x1400mm)
  • Victoria stancgép (700x1000mm)
  • Heidelberg stancgép (350x500mm)

kasírozás

A kasírozás lényege, hogy egy vékony papír vagy öntapadós nyomatot egy vastagabb hordozóra ragasztunk fel. Ez a vastagabb anyag lehet kötészeti szürkelemez, hullámkarton, műanyag, fa és fém lemez. Vállalunk kasírozást kis és nagy tételben 1200×1800 mm táblaméretig, hullámkartonra, szürkelemezre, műanyagra, stb.

Papírfeldolgozás

Klasszikus nyomdai feldolgozó tevékenységet is végzünk, mint például a hajtogatás, írkafűzés, papírfúrás és egyéb kézi azaz szortir munkák.
Regiszter nyomda cégvezetők
nyomdai ügyintézés

makett készítés

A XXI. század piacának felgyorsult marketingkommunikációs tevékenysége fokozottan igényli a legrafináltabb, akár 3D-s nyomtatott reklámtermékek előállítását. A megrendelők, a marketingesek mielőtt áment mondanak a gyártásra, szeretik kézbe és szemügyre venni a kreatív stúdiók által létrehozott nyomdai terméket, akár kicsinyített formában is, 3D-ben. Ismerős a helyzet, igaz?

Kiszolgálva ezt a fajta igényt, ezeknek a maketteknek az elkészítéséhez nyújtunk segítséget papírból, kartonból, öntapadókból (és más, általunk használt anyagokból) modellkészítési szolgáltatásunkkal. A kézzel fogható modell további javításokra, módosításokra ad lehetőséget a végleges termék előállításához, ami még mai, digitális világunkban is rendkívül hasznos lépés.

Műszaki hátterünknek, valamint türelmes szakembereinknek köszönhetően nyugodtan mondhatjuk, hogy nincs lehetetlen számunkra, ha makettkészítésről van szó – szólj nekünk bátran!