hasznos Cikkek

Készülj időben az őszi csapatépítőre!

2024-01-23
Ugyan még javában zajlik a nyár, egy vérbeli HR-es sokszor már ilyenkor is dolgozik az őszi céges csapatépítő részletein. Összeszedtünk néhány eszközt, amelyekkel tuti felejthetetlenné tudsz tenni egy ilyen fontos eseményt!

Habár még élvezzük a napsütéses napokat és a késő estébe nyúló kellemes semmittevéseket, mind tudjuk, hogy a nyári szabadságok után általában kicsit nehéz visszarázódni a ritmusba az irodában. Nem árt ilyenkor felpezsdíteni a csapatszellemet egy jópofa csapatépítővel, hogy mindenki azt érezze: igenis megtalálta a neki való munkahelyet. Íme, néhány print eszköz, amivel feldobhatsz egy céges csapatépítőt!

Kartonfigura

Van olyan kollégátok vagy kolléganőtök, aki épp nyugdíjba vonul vagy esetleg csak nem tud részt venni a csapatépítőn? Sebaj, készíttessetek a fotója alapján egy életnagyságú kartonfigurát, akivel aztán fotózkodtok a helyszínen. Szem nem marad majd szárazon a nevetéstől!

Ötletláda

Ha szeretnéd, hogy azt érezzék a munkatársaid, hogy valóban számít a véleményük, kérdezd meg őket: min változtatnának a cégben?  Gondolataikat, ötleteiket (akár név nélkül) bedobhatják egy – természetesen logózott – ötletládába, hogy aztán közösen átbeszéljétek az igényeket és egy még támogatóbb munkakörnyezetet tudjatok közösen létrehozni.

Papírtáska

Szívesen megajándékoznád pár aprósággal kollégáidat, kolléganőidet, hogy nagyobb kedvvel jöjjenek vissza dolgozni a nyári szabadságok után? Tedd a kis figyelmességeket egy brandingelt papírtáskába, hogy ránézve azonnal tudják, milyen klassz cégnél is munkálkodnak.

Vászonkép

Készítsetek a csapatépítő végén egy mókás csoportképet, melyet aztán egy igényes vászonkép formájában ki is tesztek a falra az irodában. Egy ilyen apróság is rengeteget tud emelni a kohézión, meglátod!

Ha bármilyen kérdésed adódna, vagy további ötleteid lennének, keress minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!