Search

Image Alt

Molinó

Molinó készítés Önnek is!

unknown-5-1
unknown-3
Molinó készítés
Unknown

MINDENHOL LÁTHATÓ

A molinó kültéren, beltérben, épületen, rendezvényteremben, mindenhol jól mutat. Imázs erősítése, termék, szolgáltatás, promóció kommunikálása minden méretben és felületen megoldható a megjelenés. Homlokzati molinó, kiállításon használatos brand vagy akció népszerűsítésére alkalmas molinók, színes teherautóponyvák reklámnyomtatása, konfekcionalizálása digitális nyomdagépeinkkel megoldható. Keressen minket, ha jó minőségű molinóra van szüksége.

TERMÉKLEÍRÁS

A molinó egy különlegesen kiképzett anyag, mely reklámfelületként azért praktikus, mert rendkívüli mértékben ellenáll az extrém időjárási körülményeknek is. A molinó anyaga kopás, nedvesség és napfényálló. Amit a termékről még fontos tudni, hogy a molinó maximum 5m szélességű műanyag tekercs. Abban az esetben, ha nagyobb felületen szeretne hirdetni ún. konfekcionálással ez is megoldható. Óriási méretű molinók gyártása esetén az 5m széles darabok széleit egy speciális technológiával összeheggesztjük. A molinó egy speciális alkategóriája az épületháló. Az épületháló vagy “”mesh”” rendelkezik a molinó anyagának tulajdonságaival, viszont egy lyukacsos szerkezetű, tekercses műanyag film az alapanyaga. Mind a molinó, mind az épületháló impozáns reklámfelület. Annak érdekében, hogy a megjelenés kiválló minőségben megvalósuljon a technikai részletekre is figyelünk. A molinó és az épületháló a feszített hirdetési eszközök csoportjába tartozik, és a méretükből adódó dinamikus terhelés is fontos részlet. A reklámanyagok kialakításakor odafigyelünk arra, hogy a használat során milyen felfüggesztést alkalmaz a hirdető. A molinókat és az épülethálókat erős fém vagy műanyag gyűrűvel (ringli) vagy varrott bújtatóval látjuk el, hogy a reklámeszközök kihelyezése is tökéletes legyen.

SZÁLLÍTÁS

Ingyenes kiszállítást biztosítunk budapesti címekre abban az esetben, ha a megrendelés értéke meghaladja a 30.000 Ft+ÁFA értéket. Minden további budapesti helyszín esetén 3.000 Ft+ÁFA/cím áron vállaljuk a szállítást. Természetesen az ország bármely más területére is teljesítünk megrendeléseket, ilyen esetekben törekszünk a legolcsóbb és a leggyorsabb logisztika szerint megtervezni a szállítást.

AJÁNLATKÉRÉS

A molinó, épületháló vagy egyedi ponyva nyomdai előkészítésétől kezdve, a gyártáson keresztül a komplex logisztikai megoldásokig partnereink rendelkezésére állunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot, igény esetén akár az országos kiszállítás megszervezésében is tudunk segíteni. A molinó vagy épületháló megrendelése esetén a minimális rendelési összeg 10.000 Ft+ÁFA. Keressen fel minket, egy vagy többezres megrendelés teljesítésére is készen állunk. Kattintson az AJÁNLATKÉRÉS gombra!”

You don't have permission to register
printing@printing.hu+36-1-278-30-90