hasznos Cikkek

Minden, amit a molinókról tudnod kell

2024-01-16
Sokoldalúan felhasználható hirdetési felületet keres, ami ráadásul még költséghatékony is? Segítünk a válasz megtalálásában, hogy ne kelljen tovább törnie a fejét! Ez a felület nem más, mint a molinó.

Miért jó választás a molinó?

Azért mert egyszerűen és széleskörűen felhasználható dekorációs és hirdetési célokra egyaránt! Nem csak rendezvények, koncertek hirdethetőek vele: termékek, cégek, szolgáltatások, események megjelenítésére is kiválóan alkalmas. Bár a molinó tulajdonképpen ponyva, nem csak kültéren, hanem beltéren is alkalmazható. Anyagát tekintve erős műanyag (PVC), amely nagyon jól bírja a külső hatásokat, ezáltal nehezen megy tönkre. Nagymértékben ellenáll a napfénynek, csapadéknak, nedvességnek és rendkívül kopásálló. Méretüket tekintve egyedileg személyre szabhatóak, de épületháló lévén általában hatalmas kiterjedésűek szoktak lenni. A nagy kiterjedés ellenére mégis könnyen kezelhetőek, mivel egyszerű a szállítása, tárolása és a felrakása sem igényel kifejezetten speciális szaktudást. A nagy méretből adódóan nagy súllyal is rendelkeznek a különböző molinók, amiket speciális, erre a célra kifejlesztett ringlikkel vagy varrott bujtatókkal lehet stabilan rögzíteni. Egyedi, kreatív megoldásokkal a molinók igazán feltűnő jelenségként tudnak funkcionálni, és hosszan megragadják a figyelmet is.

Milyen feltételekkel lehet rendelni?

A legelső kritérium, hogy a minimális rendelési összegnek el kell érnie a 10000 Ft+ÁFA értékhatárt. Ha rendelése elérte a 30000 Ft-os határt, Budapest területére ingyenesen kiszállítjuk megrendelt molinóját. Budapest határain kívül törekszünk a legmegfelelőbb kiszállítási mód megszervezésére, amely leginkább megfelel ügyfeleink igényeinek. Kisebb és nagyobb méret esetében is összetett folyamatot ölel fel az épülethálók elkészítése, de cégünk minden méret esetén a legkiválóbb munkát nyújtja.

További információért forduljon bizalommal munkatársainkhoz és kérjen ajánlatot legújabb plakátjára!