hasznos Cikkek

5+1 print eszköz a sikeres választási kampányhoz

2024-01-23
Egyre közeleg a választások napja, ami egyet jelent azzal, hogy érdemes a lehető legtöbb (és legjobb!) módon eljuttatnod kampányüzeneteidet a választópolgárokhoz annak érdekében, hogy végül a te pártod mellett tegyék le a voksot. Íme, 5+1 nyomtatott marketingeszköz, amit egyszerűen nem hagyhatsz ki, ha sikerre szeretnéd vinni kampányodat!

Plakát – óriásplakát

Talán a legkézenfekvőbb marketingeszköz, főleg választások idején. Harsogd kampányüzenetedet és mutasd be jelöltjeidet útmenti óriásplakátokon, szemmagasságba kitehető kasírozott plakátokon és látványosan lengedező lengő plakátokon! Buzdítsd a polgárokat arra, hogy hozzád tegyék végül azt a bizonyos X-et!

Óriás épületháló

Nincs olyan járókelő vagy épp autózó választópolgár, aki ne pillantana rá kampányüzenetedre, ha azt ilyen gigantikus méretben függeszted ki. Kár lenne kihagyni ezt a látványos reklámeszközt politikai kampányod során: győzd meg a választókat, reprezentáld jelentőségedet hatalmas marketingeszközökön a városokban, településeken!

Transzparens tábla

Ha tömegrendezvényen tűnnél ki az emberek közül üzeneteddel, remek választás a transzparens tábla. Tárd nyilvánosság elé véleményed, ha pedig igazán extrém módon üzennél, politikai társad (vagy épp ellenfeled!) kinagyított karton óriásfejét is felmutathatod.

Szórólap

Egy kampány során nemcsak a feltűnő, lényegre törő üzeneteknek van relevanciája: a kicsit bővebb okfejtések, magyarázatok, főbb irányvonalak, tervek felvázolása ugyanúgy kulcsfontosságú. Mutasd be kampányodat a választópolgároknak igényes (ám mégis költséghatékony) szórólapokon, érd el, hogy bizalmat szavazzanak neked!

Papírcsákó

Ha a járókelők találkoznak a kampányodat hirdető szórólappal, a legjobb, ha minél több helyen köszön vissza pártod arculata. Fokozd a kampányidőszakhoz tartozó személyes találkozások vizuális élményét egyedi papírcsákókkal!

+1 eszköz: matrica

Extra löketet adhatsz politikai kampányod lendületének, ha a statikus marketingeszközök mellett a mozgásban lévő reklámok előnyeit is kihasználod. Próbáld ki az autóra tehető, „kiabáló” mágnesmatricákat, hogy még intenzíveb megragadd a választópolgárok figyelmét!

A választásokhoz tartozó print marketingeszközökről ezen az oldalon olvashatsz bővebben. A jó hírünk, hogy mivel immár 3 évtizede vagyunk a hazai nyomdaipar egyik legjelentősebb szereplői, így ’94 óta minden egyes politikai választáshoz készítettünk már print anyagokat. Ennek köszönhetően nem túlzás azt állítani: garantálhatjuk, hogy biztos kezekben készülnek el az eszközök a kampányodhoz. Keress minket bizalommal!