Termékek

Táblás dekorációk

Táblás print eszközeinkkel könnyedén feldobhatod az irodát, tárgyalót, bolti vásárlóteret, vagy akár a céges csapatépítő helyszínét!  

Kartonfigurák

standee, attrap

Fotóparaván

facebook/instagram keret

Óriás fej / csekk

Transzparens táblák

Projekt tábla

UV- és időjárásálló

Reklám tábla

nyomtatott reklámeszközök

biztonsági kapudekor

Üzenet a bejáratnál

kartonfigura, standee, attrap

Keltsd valóban életre kedvenc fotód szereplőjét: csináltass életnagyságú kartonfigurát bárkiből, ráadásul olcsón! Akár marketingesként szeretnéd kreatívabbá és egyben hatékonyabbá tenni kampányod, akár életed egy fontos eseményét dobnád fel, akár csak egyszerűen saját vagy szeretteid hétköznapjaiba csempésznél egy kis extra örömöt, próbáld ki ezt a szuper megoldást!

Termékleírás
Kartonfiguráink, álló standee figuráink és falra ragasztható, esetleg plafonról lelogó attrap termékeink mindegyike rendkívül ötletes és környezetbarát megoldás. Életnagyságú figuráinkat megrendelheted hullámkartonból, habkartonból, vastagabb habosított PVC-ből vagy akár stadur lemezből is, melyet kültéri helyszínen is bátran használhatsz. Csak küldd el nekünk fotódat vagy grafikádat, mi pedig bármilyen méretben, bármilyen formában elkészítjük azt életnagyságban – mindezt rövid határidővel!
Felhasználás

Egy jópofa, életnagyságú kartonfigura sok esetben mókás társad lehet:

 • Egy ötletes standee kiváló POS eszköz marketingkampányod során: állítsd ki márkád arcát termékeddel a kezében, tuti felhívja az arra járó fogyasztók figyelmét magára (és még elfáradni sem fog az őszinte mosolygásban)!
 • Dobd fel esküvődet extra szereplőkkel: akár egy világhírű sztárral, akár egy olyan valós szeretteddel, aki nem tud jelen lenni!
 • Tegyél gyermeked szobájába egy kedvenc mesefigurájából készített fali attrapot, hogy az mindig mosolyt csaljon az arcára, akárhányszor csak belép!
 • Vicceld meg férjed/feleséged, és lepd meg őt egy saját magadról készített, életnagyságú standee-vel!
kartonfigura gyártása, standee, attrap

Referenciák:

kartonfigura referenciánk
kartonfigura gyártás referenciánk
kartonfigura gyártás referenciánk

fotóparaván, facebook/instagram keret

Az egyedi fotóparaván a rendezvényszervezők megunhatatlan kellékének számít már évek óta – ami nem is véletlen. Egyetlen eszköz által megannyi emlékezetes pillanatot szerezhetsz egy-egy eseményen, arról nem is beszélve, hogy a népszerű közösségimédia-forgatagban a márkád, céged, üzeneted így számtalan emberhez ér el a paravánoddal készült vendégfotók által. Varázsold paravánod interaktívvá, hogy a vendégeid örömmel készítsenek fényképeket a helyszínen!

Termékleírás
Fotóparavánjainkat a szögletes formán kívül akár bármilyen formára vágva is el tudjuk készíteni, ráadásul bármekkora méretben. A környezetbarát hullámkartonra nyomtatott paravánok a rendezvények „Jolly Jokerei”, hisz kis energiabefektetéssel garantálják számodra a biztos sikert.
Felhasználás

Akár magánszemély vagy, akár ügynökségnél dolgozol, a fotóparaván meglátod, hamar a barátod lesz.

 • Készíttess életnagyságú szuperhősöket fotóparavánként formára vágva, s az arcukat kivágva bárki azonnal hőssé válhat a paraván mögé bújva egy fotó erejéig!
 • Egy felnagyított Facebook vagy Instagram keret magas lájkszámmal szuper ötlet az esküvődre, főleg, ha ráíratod a neveteken kívül a helyszínt és a dátumot is, akár egy rátok jellemző romantikus vagy vicces mondatot. A vendégek biztosan szívesen fognak vele fotózkodni, ami örök emlék lesz nektek és a násznépnek is!
 • Dobd fel marketingkampányod interaktív fotóparavánnal egy kapcsolódó rendezvényhelyszínen, hogy könnyedén növeld a márkád által elért emberek számát!
fotóparaván nyomdai gyártás

Referenciák:

fotóparaván referenciánk
Karton facebook keret gyártás
fotóparaván referenciánk

óriás fej/ ajándék csekk/ transzparens táblák

Tömegrendezvényen veszel részt vagy épp egy privát eseményen szeretnél mókás és egyben feltűnő megjelenést biztosítani magadnak? Csináltass egyedi óriás kartonfejet, és bújj egy híresség, egy családtagod, egy politikai személyiség vagy akár egy mesehős arca mögé! Dobd fel a hangulatot látványos akcióddal, tűnj ki a többiek közül egy ötletes kartonfejjel vagy egy egyértelmű üzenetet átadó, magasba emelt transzparens táblával! Pörgesd fel az eseményeket, és fotózkodj egy hatalmas méretű csekkel!

Termékleírás
Mind transzparens tábláinkat, mind karton óriásfej megoldásainkat rá tudod rögzíteni egy rúdra, hogy a magasba emelhesd lényeges mondandódat, látványosan kitűnve így a többiek közül. Ami a kivitelezést illeti, az ötleteidnek semmi nem szabhat gátat: mondd el nekünk elképzeléseidet, és együtt megálmodjuk, mi számodra a tökéletes gyártási mód!

Óriás méretű csekkjeink valóban óriásiak tudnak lenni: csak rajtad múlik, hogy mekkora méretben (vagy akár milyen formára vágva) szeretnéd büszkén felmutatni „eltúlzott” csekkedet. Meséld el, mi a célod, mi pedig megvalósítjuk azt a lehető legjobb formában!

Felhasználás

A transzparens táblák, a karton óriásfejek és a hatalmas csekkek ötletes és hasznos kellékei mind a féktelen buliknak, mind a lényeges mondandót közvetítő demonstrációknak.

 • Vigyétek magatokkal a vőlegény/menyasszony arcának kartonból készített, felnagyított mását a legény-/lánybúcsúra a hangulat fokozásához!
 • Mutasd meg kedvenc sportcsapatodnak transzparens tábla vagy óriás kartonfej segítségével, hogy mennyire lelkes rajongó vagy!
 • Adj extra hangsúlyt társadalmilag fontos üzenetednek transzparens táblákon egy-egy kültéri eseményen, ahol sokakat elérsz!
 • Használj saját karton „big head” formát egy kreatív marketingeszközként a kampányod sikerének fokozásához!
 • Olyan promóciós eseményt vagy országos kampányt szervezel, ahol pénzt lehet nyerni? Készíttess a nyertesnek óriás csekket a saját brandeddel, hirdesd ezáltal is a kampányod sikerét és erősítsd a vásárlói bizalmat!
óriás csekk nyomdai gyártás

Referenciák:

transzparens tábla referenciánk
óriás fej, big head referenciánk
transzparens tábla referenciánk

projekt tábla

Megnyertél egy fontos pályázatot, amivel előrébb mozdíthatod vállalkozásod? Szívből gratulálunk! Most rajtunk a sor, hogy a kért szabványoknak, formai és tartalmi követelményeknek megfelelően elkészítsük hozzá projekttábládat. Széleskörű – ide vágó – szakmai tapasztalatunknak hála garantálni tudjuk, hogy jó kezekben lesz az ügyed.

Termékleírás

A projekttáblákat, hogy sokáig ki tudják szolgálni céljukat, időjárás- és UV-sugárzást álló, öntapadós vinyl fóliával és védőlaminálással látjuk el, melyet kérhetsz fényes vagy matt kivitelben.

Projekttábláink:

 • Széchenyi 2020
 • UMVP
 • Darányi Ignác
 • NKFIA
 • PMT
 • MFP
 • építkezési projekttáblák
Tábla típusok
A Széchenyi 2020 arculati kézikönyve (melyet ide kattintva is letölthetsz) alapján többféle típusban gyártjuk a kapcsolódó emlékeztető táblákat: a pályázati hirdetők kérhetők digitálisan nyomtatott tábla, plakát jellegű nyomat és lézergravírozott kivitelben. Röviden összefoglalva, így tudod őket megkülönböztetni:

 • „A” típusú hirdetőtábla

mérete 5,04 x 2,38 m (Európlakát), anyaga kékhátú papír (6 szegmensből), hagyományos plakátragasztásos módszer

 • „B” típusú hirdetőtábla

mérete 3 x 1,5 m, anyaga 4 mm-es dibond lemez

 • „C” típusú tájékoztató tábla

A2-es méret, álló és fekvő kivitelben is kérhető, anyaga papír (140 grammos plakátpapír, 240 grammos fotópapír)

 • „D” típusú emlékeztető tábla

A3-as méret, álló és fekvő kivitelben is kérhető, anyaga 2 mm-es habosított PVC

pályázati projekttábla nyomdai kivitelezés

reklám tábla

Talán az első dolog, ami a nyomtatott reklámeszközök közül általában az emberek eszébe jut, a reklámtábla. Ami nem is meglepő, hisz úton-útfélen találkozunk mindennapjaink során ilyen táblákkal: a bevásárlóközpontokban, különböző rendezvényeken és nemes egyszerűséggel még az utcán is szembe jön velünk megannyi üzenet ezen a típusú nyomaton. Ha fotóminőségű nyomatot szeretnél reklámtáblán megjeleníteni, szólj nekünk bátran: idestova 30 éves tapasztalatunkkal, széles gépparkunkkal és szinte megszámlálhatatlan elégedett ügyfelünkkel biztos lehetsz a magas minőségben és a gyors kivitelezésben!

Termékleírás

Korszerű, digitális táblanyomás technológiánkkal minimálisra csökken a gyártási idő, ráadásul gyakorlatilag bármilyen sík felületű anyagra tudunk vele nyomtatni; síkágyas digitális kimetszőgépünkkel pedig olyan alakzatra vágjuk tábládat, amilyenre csak szeretnéd. Kül- és beltéri merev, táblás anyagokra is vállalunk fotóminőségű nyomtatást; ami pedig a méreteket illeti:

az alapanyag maximum 6,4 cm vastagságú tud lenni,
egy-egy tábla maximális mérete pedig 2,5 x 3 méter lehet, amiket összeillesztve akár hatalmas felületeket is létrehozhatunk.

Azon túl, hogy kül- és beltéri reklámtáblák közül is választhatsz, csak rajtad múlik az is, hogy olcsóbb vagy kicsit drágább, strapabíróbb és elegánsabb kivitelre vágysz: nyomtatunk hullámkartonra, habkartonra, habosított PVC-re, „sima” kartonra, extrudált plexire, stadur szendvicslemezre, bútorlapra, műanyag lemezre, fémlemezre, egyszóval: szinte bármire, hisz bármilyen lemezelt vagy íves alapanyag lehet nyomathordozó.

Felhasználás

Egy-egy reklámtáblával a lehető legegyértelműbben tudod kifejezni vállalatod üzenetét, kampányodat, programodat.

Hívd fel aktuális akcióidra a figyelmet a forgalmas bevásárlóközpontokban!
Csináltass nagyméretű táblát egy fontos üzenettel, vagy akár jópofa óriás csekket, ajándékutalványt!
Mutasd be politikai kampányod lényeges pontjait igényes reklámtáblákon!
Segíts a látogatók tájékozódásában üzlethelyiségedben, telkeden!

reklámtábla nyomdai kivitelezés

Referenciák:

reklámtábla referenciánk
reklámtábla referenciánk
reklámtábla referenciánk

biztonsági kapudekor

Ha elugrasz egy bevásárlóközpontba, fogadjunk, neked is több dolog landol a kosaradban, mint a gondos bevásárlólistád elemei! Az aktuális akciók, kecsegtető lehetőségek a legtöbb esetben mindenkit elcsábítanak. Az instore kampányok POS eszközeinek egyik legnagyobb „ásza” a biztonságikapu-dekor, hisz mikor a vásárlók belépnek egy üzletbe, egész biztos áthaladnak itt, és az alacsony reklámzaj mellett ennek a kapunak az üzenete, grafikája könnyedén célba ér!

Termékleírás
A biztonsági kapukra készített dekorációinkat a legtöbbször hullámkarton, habkarton vagy habosított PVC anyagokra szoktuk nyomtatni, melyeket különböző öntapadó anyagokkal kombinálunk. Kapudekorjaink formáit változatosan, a te igényeid szerint ki tudjuk alakítani digitális és analóg stancgépeinkkel. Attól függően, hogy milyen méretben és példányszámban van szükséged biztonságikapu-dekorokra, digitális és/vagy ofszet nyomtatási technológiát alkalmazunk. Mind az alapanyagaink, mind a nyomtatási módszerünk környezetbarátak.
Felhasználás
 • Hirdesd céged aktuális akcióit az egyik legfeltűnőbb helyen, mikor a vásárlók belépnek az üzletbe!
 • Mutasd be csábító kuponajánlataid már a biztonsági kapunál!
 • Építsd márkádat látványos reklámokkal: vésd be magad a vásárlók tudatába a bevásárlóközpontok legforgalmasabb részén!
biztonsági kapu dekoráció készítés

Referenciák:

biztonsági kapudekor referenciánk
biztonsági kapudekor referenciánk
biztonsági kapudekor referenciánk

Komplex megoldást keresel?

Nézd meg ismertető videónkat!

Pár percben bemutatjuk, hogy táblás dekorációink hogyan hatnak céged népszerűségére!