hasznos Cikkek

A plakát készítés rejtelmei

2024-01-16
Plakáttal hirdetni számos előnyt hordoz magában: a megfelelő kreatív tartalom igényes megjelenést tud biztosítani, amely sokféle célra lehet alkalmas. Márkaépítés, termékbevezetés vagy akár politikai kampányok sikeres eszköze lehet egy attraktív plakát.
Cégünk több évtizedes tapasztalattal áll a plakát készítéshez és a különböző technikai megvalósítások kivitelezéséhez. Legyen szó plakátról, billboardról, óriásplakátról, szórólapról, molinóról, öntapadókról vagy rollup-ról, nálunk a plakát készítés több évtizedes múltra tekint vissza.

Miért érdemes plakáttal hirdetni?

Gyakorlatilag csak a képzelet szab határt a kreatív tartalomnak, amit megjelenítenénk megálmodott plakátunkon. Igazán változatos elhelyezési lehetőséggel rendelkeznek, hiszen nem csak kültéren, beltéren is egyaránt használhatóak. Kültéren a szemet kápráztató és hatalmas kiterjedésű óriásplakátok hódítanak, melyek domináns grafikai megoldásokkal, harsány színekkel tudnak a legjobban kitűnni. A másik, szintén nagy méretben is elérhető kültéri elem a molinó, avagy az épületháló, amely strapabíró anyagból készül, a külső hatásokkal szemben maximálisan ellenálló, költséghatékony választás lehet. Kisebb méretű plakátok kihelyezésére alkalmas lehet a citylight plakát (CLP), amely közterületeken jelenik meg, a gyalogosokat és tömegközlekedőket célozva, általában forgalmas helyen, ezáltal pedig sok emberhez eljutva. A belső megvilágítás miatt napszaktól függetlenül nagyon látványos elemként jelenhetnek meg a megállókban, tereken. Beltérben előszeretettel használják a rollup plakátokat, melyek pénztárcabarát mobil reklámeszközök. Praktikus, hiszen felállításához nem szükséges külön szakértelem, továbbá máskor is felhasználható, hiszen a szerkezeten lévő nyomatot bármikor lehet cserélni.

Mire használható fel?

A plakátok másik nagy előnye, hogy számtalan ötlet, cél megvalósítására alkalmas eszköz. Márkaismertség növelésére, hiszen a plakátok nagyszámú elérést tudnak biztosítani, széles közönségben. Termékbevezetés alkalmával, amikor valami teljesen újat szeretnénk megismertetni a célközönséggel. Rendezvények, események hirdetésére, vagy már a konkrét helyszínen dekorációs céllal. A közelgő önkormányzati választásokra tekintettel, politikai kampányok megvalósításánál is kiváló választás a plakát, hiszen kortól függetlenül sok emberhez elér, továbbá földrajzilag kiválóan célozható. A profi plakát készítés mindig megtérül!

Plakát készítéssel kapcsolatban és bármilyen más felmerülő kérdéssel forduljon bizalommal hozzánk! Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal és kérjen ajánlatot!