Termékek

Politikai Print Marketing

Indítsd el időben a választási kampányodat, köszönjön vissza kampányüzeneted a környék minden szegletéből! Készíttess gyorsan és olcsón plakátokat, melyeket szemmagasságban fel tudsz helyezni olyan felületeken is, amelyek nem alkalmasak ragasztásra!

Kasírozott plakát

Több méretben

Lengő plakát

Használd ki az oszlopokat!

Mágnesmatrica

Járműveken való hirdetéshez!

Transzparens tábla

Óriás fejhez is!

Festőstencil

Festősablon!

Szavazatgyűjtő doboz

Saját logóval ellátva!

kasírozott plakát

Indítsd el időben a választási kampányodat, köszönjön vissza kampányüzeneted a környék minden szegletéből! Készíttess gyorsan és olcsón plakátokat, melyeket szemmagasságban fel tudsz helyezni olyan felületeken is, amelyek nem alkalmasak ragasztásra! Bízd ránk a kivitelezést: nyomdánk már egészen 1994 óta készít nyomdai termékeket minden egyes politikai választáson pártoknak, így biztos lehetsz benne, hogy a lehető legjobb kezekben lesz a gyártás. A színvonal pedig egy ilyen kiélezett helyzetben még inkább kulcsfontosságú, hiszen a plakátok kiváló minősége tudat alatt erősíti a kampányod hitelességét is a választópolgárok szemében.

Termékleírás
A nagyméretű, költséghatékonyan kivitelezhető kampányeszközök között nem is kérdés: a kasírozott plakát a győztes. A vízálló polisztirol lemezre vagy hullámkartonra kasírozott, kékhátú vagy öntapadós anyagú plakátjainkat könnyedén kihelyezheted gyorskötözővel akár egy villanyoszlopra is – vagy szinte bárhova. Ha gyorsan és olcsón szeretnéd megoldani a választási kampányod népszerűsítésének ezt a fázisát, a kasírozott plakát kihagyhatatlan eszköz számodra!
Felhasználás

Mutasd be pártod, szervezeted legfontosabb szereplőit, leglényegesebb üzenetét kasírozott plakátokon!

 • Tedd gyorskötözővel villanyoszlopokra választási kampányod plakátjait, hadd zengje a környék a te kampányüzenetedet!
 • Mutasd be pártod jelöltjeit igényes (és mégis egyben költséghatékony) plakátokon, érezzék úgy a választópolgárok, hogy személyesen ismerik őket – minél többször „találkoznak” ezekkel a fontos arcokkal, annál jobb!
 • Buzdítsd a választókat szavazásra, hogy minél több szavazatot tudjon pártod bezsebelni áprilisban!
grafika leadása
Kérjük, a grafika legyen méretarányos és készüljön CMYK színkódban. Fontos, hogy a nyomdai PDF tartalmazzon 3 mm kifutót, valamint vágójeleket.
kasírozott plakát politikai célokhoz

Lengő plakát

Talán az egyik legfeltűnőbb mód, ahogy az emberek a kampányüzeneteddel találkozhatnak a választási időszak alatt, az a lengő plakátok használata az utak mentén. Akár az autóban ülve pillantják meg a választópolgárok a plakátjaidat, akár az utcán sétálva látják meg őket lengedezni, egy biztos: látványosan tudsz nekik így üzenni. Fokozd pártod ismertségét, és készíttess velünk lengő plakátokat, hisz idestova 30 éve gyártunk nyomdai anyagokat választási kampányokhoz!

Termékleírás
Villanyoszlopokon lengő plakátjaink öntapadós nyomathordozóra készülnek, melynek az egyik oldalát nyomjuk meg; s mivel a plakátok utófeldolgozása is gyors folyamat, rendkívül rövid határidővel is el tudjuk őket készíteni neked. Plakátjainkkal országszerte találkozhattál már az elmúlt évtizedek során – sőt munkánkat nemzetközi szinten is elismerték, hisz működésünk folyamán már Gutenberg-díjat is kaptunk!
Felhasználás

Kampányidőszakban a lengő plakát egyszerűen kihagyhatatlan marketingeszköz.

 • Találkozzanak a város, falu minden pontján a választópolgárok a pártod szereplőivel, üzeneteivel!
 • Lengjenek minél több villanyoszlopon a te pártod plakátjai, hogy a lehető legjobban bevésődjön a járókelők tudatába a kampányszlogened!
 • Erősítsd pártod imázsát azzal, hogy sokszor találkoznak vele a választópolgárok az utcán!
Grafika leadása
Kérjük, a grafika legyen méretarányos és készüljön CMYK színkódban. Fontos, hogy a nyomdai PDF tartalmazzon 3 mm kifutót, valamint vágójeleket.
lengő plakát politikai kampányokhoz

Referenciák:

politikai lengő plakát referencia 01
politikai lengő plakát referencia 02
politikai lengő plakát referencia 03

Mágnesmatrica

A választási kampányok sajátos jellemzői, hogy csak egy bizonyos, rövidebb időszakban szokás az égiszük alatt kommunikálni – viszont abban az időszakban ezt rendkívül intenzíven kell tenni. Éppen ezért fontos minden lehetőséget kihasználni, hogy megragadd a választópolgárok figyelmét: ne hagyd ki a kültéri reklámhordozók speciális formáját, az autókon „kiabáló” mágnesmatricát sem!

Termékleírás
Mágnesmatricáink ötletesen és feltűnően közvetítik pártod vagy szervezeted imázsát: ahogy keresztül-kasul járják a mágnesmatricákkal ellátott autók a környékedet, szinte biztos, hogy előbb-utóbb minden helyi választópolgár találkozik kampányoddal. Ez az ideiglenes használatra tervezett autódekor időjárásálló, nem fakul ki a színe napfény hatására és nem teszi tönkre az eső sem; gyerekjáték feltenni és eltávolítani is nyom nélkül; bármilyen grafikát meg tudunk rajta jeleníteni és hajlékonysága végett tökéletesen tudja követni az autó íveit. Fontos azonban, hogy nagyobb sebességnél sík felületeken tud igazán jól a helyén maradni, így ügyelj arra, hogy leginkább az autó ilyen részeire tervezz mágnesmatricát.
Felhasználás

Tedd szimpatikussá pártodat, szervezetedet az emberek számára – érd el, hogy minél többször találkozzanak kampányod különböző elemeivel.

 • Jelenítsd meg pártod arculatát mágnesmatricák segítségével autókon, hogy kellemes, ismerős érzés árassza el a járókelőket és a többi autóst, mikor a logód mellett a hozzád kapcsolható színkombinációkkal találkozik!
 • Mondj el egy konkrét üzenetet röviden az autóidon, hogy kampányod fő mondatai így is eljussanak az emberekhez!
Grafika leadása

Kérjük, a grafika legyen méretarányos és készüljön CMYK színkódban. Fontos, hogy a nyomdai PDF tartalmazzon 3 mm kifutót, valamint vágójeleket.

mágnesmatrica készítés politikai marketinghez

Referenciák:

mágnesmatrica referencia 01
mágnesmatrica referencia 02
mágnesmatrica referencia 03

transzparens tábla

Ha feltűnően, már-már kirívó módon szeretnél üzenni kültéren, az egyik legjobb társad egész biztosan az erre a célra kifejlesztett transzparens tábla lesz. Vidd magaddal egyedi tábládat, ha tömegrendezvényen veszel részt, tüntetni akarsz vagy egyszerűen úgy érzed, fontos véleményed van, melyet mindenképp szeretnél a nyilvánosság elé tárni – ha pedig igazán extrém módon üzennél, politikai társad (vagy épp ellenfeled!) kinagyított karton óriásfejét is felmutathatod!

Termékleírás
Mind transzparens tábláinkat, mind karton óriásfej megoldásainkat rá tudod rögzíteni egy rúdra, hogy a magasba emelhesd lényeges mondandódat, látványosan kitűnve így a tömegből. Ami a kivitelezést illeti, az ötleteidnek semmi nem szabhat gátat: mondd el nekünk elképzeléseidet, és együtt megálmodjuk, mi számodra a tökéletes gyártási mód!
Felhasználás

„A szó elszáll, az írás megmarad” – szokták mondani. Kardinális mondandóidnak nem elég, ha hangot adsz, mutasd meg őket vizuálisan is!

 • Adj extra hangsúlyt társadalmilag fontos üzenetednek transzparens táblákon egy-egy kültéri eseményen, ahol sokakat elérsz!
 • Mutasd meg társad vagy ellenfeled arcképét óriás kartonon a magasba emelve, hogy sarkalatos véleményed még nagyobb jelentőséget kapjon!
Grafika leadása

Kérjük, a grafika legyen méretarányos és készüljön CMYK színkódban. Fontos, hogy a nyomdai PDF tartalmazzon 3 mm kifutót, valamint vágójeleket.

transzparens tábla politikai kampányhoz

Referenciák:

politikai transzparens tábla referencia 01
transzparens tábla referencia 01
transzparens tábla referencia 02

festőstencil, festősablon

Ne csak a szokványos eszközökkel juttasd el a választópolgárokhoz kampányod legjelentősebb szereplőit és leghangsúlyosabb üzeneteit: használj kreatív gerillamarketinget is! Ebben lesz segítségedre festősablon termékünk, mellyel egyszerűen és költséghatékonyan tudod járda- vagy falfelületekre fújni pártod vizuális elemeit.

Termékleírás
A leggyorsabb és legegyszerűbb, ugyanakkor talán legkreatívabb figyelemfelhívási módszer a járdára vagy falfelületre fújt üzenet. Ehhez mi elkészítjük neked a festősablont (szakkifejezéssel: festőstencilt), amelyet annyiszor használsz fel, ahányszor csak szeretnél! A stencilek precíziós vágással, kifejezetten egyedi megrendelésre készülnek, és fémre, falra, betonra, aszfaltra vagy bármilyen neked tetsző felületekre fújhatsz a segítségükkel festéksprayt.
Felhasználás

Egy egyedileg elkészített festősablon gyakorlatilag végtelen mennyiségben biztosítja számodra kampányüzeneted kreatív megjelenítési módját.

 • Fújd fel arculatod színeivel megegyező festéksprayvel pártlogódat, élve így a gerillamarketing adta ötletes lehetőséggel!
 • Helyezd el jelölted nevét minél több felületen, hogy a lehető legtöbbször találkozzanak vele a választópolgárok!
 • Jelenítsd meg szlogened ötletesen, jól kigondolt, frappáns helyszíneken!
Grafika leadása

Kérjük, a grafika legyen méretarányos és készüljön CMYK színkódban. Fontos, hogy a nyomdai PDF tartalmazzon 3 mm kifutót, valamint vágójeleket.

Referenciák:

szavazatgyűjtő doboz

Előválasztásra készülsz, vagy egyszerűen kíváncsi vagy leendő szavazóid véleményére? Ötleteket gyűjtenél a választópolgároktól, hogy felmérd igényeiket, vágyaikat? Akkor a szelvénygyűjtő dobozunkat neked találtuk ki!

Termékleírás
Tudjuk: azt, hogy a választás napján az emberek a számodra hasznos négyzetbe tegyék azt a bizonyos X-et, bizony rengeteg háttérmunka előzi meg. Ezek közé tartozik az is, hogy monitorozd a választópolgárok igényeit, elképzeléseit – amivel pedig mindkét fél jól jár, hiszen ők is érezni fogják, hogy őszintén érdekel téged a véleményük. Használj egyedi szavazat- vagy véleménygyűjtő dobozokat, melyeket a pártod/szervezeted logójával, vagy akár általad kigondolt, egyedi grafikával teszünk igazán látványossá! Dobozainkat háromféle sztenderd méretben rendelheted meg, de egyéni igény szerint bármilyen méretet el tudunk készíteni.
Felhasználás

A „passzív” reklámeszközök mellett igencsak hasznosak azok a megoldások is, melyek interaktív funkcióval bírnak – ilyen a brandingelt szavazatgyűjtő doboz is.

 • Tarts előválasztást, tudd meg, hogy áll jelenleg pártod népszerűsége!
 • Ismerd meg a választópolgárok igényeit, kérdezd meg véleményüket, hogy tökéletesre tudd csiszolni kampányüzeneteidet!
 • Erősítsd pártodat látványos vizuális eszközökkel, jelenj meg arculatoddal minél több módon!
Grafika leadása

Kérjük, a grafika legyen méretarányos és készüljön CMYK színkódban. Fontos, hogy a nyomdai PDF tartalmazzon 3 mm kifutót, valamint vágójeleket.

Referenciák:

papírcsákó

Egy választási kampány, egy nemes ügyre való figyelemfelhívás, egy szavazásra buzdítás eseménye akkor lehet igazán sikeres, ha a fontos mondandó mellé látványos és esztétikus vizuális elemek társulnak. Juttasd el üzenetedet a választók felé szembeötlő módon, tedd a szavazatgyűjtést még eredményesebbé – ráadásul mindezt roppant költséghatékonyan, egyedi papírcsákókkal vagy akár papírkoronákkal!

Termékleírás
Papírcsákóink, papírkoronáink esetében a praktikus használat mellett a látványosság garantálását tűztük ki célul: ezek a könnyedén a fejre applikálható eszközök kiválóan segítenek a kampányüzeneted szembeszökő megjelenítéséhez. Töltsd le PDF formátumú sablonunkat, tedd rá kampányod szlogenjét vagy legfontosabb mondandóját az arculatodhoz illően, és már készítjük is a céljaidat sikeresen támogató, környezetbarát papírcsákót vagy papírkoronát!
Felhasználás

Egy esztétikusan, mégis fillérekből könnyedén kivitelezhető papírcsákót többféleképpen is a szolgálatodba állíthatsz ötletes módon.

 • Erősítsd meg kampányod fő üzenetét bármilyen eseményen, ahol találkozol a választópolgárokkal: legyen szó akár személyes találkozóról, felvonulásról, egyéb összejövetelről, egy ötletes papírcsákó biztosan a „kezed alá dolgozik”.
 • Használj egyedi papírcsákókat vagy papírkoronákat jópofa promóciós ajándékként, kiegészítőként egy rendezvényen: akár a hoszteszek, akár a vendégek viselik majd, tuti mosolyt fog csalni a résztvevők arcára!
 • Dobd fel gyermeked vagy legjobb barátod, barátnőd születésnapját saját papírcsákókkal, hogy az ünneplés és az azon készült fotók is még személyesebbek legyenek!
Grafika leadása

Kérjük, a grafika legyen méretarányos és készüljön CMYK színkódban. Fontos, hogy a nyomdai PDF tartalmazzon 3 mm kifutót, valamint vágójeleket.

Referenciák:

Komplex megoldást keresel?

Nézd meg ismertető videónkat!

Pár percben bemutatjuk, hogy egy átfogó offline marketing hogyan hat a népszerűségedre!