Search

Image Alt

Óriásplakát

Óriásplakát árak
bb1
1_1-3
Unknown

A NAGYSÁG UTOLÉRHETETLEN

Az óriásplakát a közterületi reklámhordozók legnagyobbika. A méretének köszönhetően könnyen észrevehető, de egy jó óriásplakát esetében több fontos részletre is ajánlott figyelni. A hirdetni kívánt üzenet gyorsan kell célba érjen, ezért a jól megtervezett grafika és a tömör üzenet is fontos. Mivel a célközönség nagyobb része gyorsan halad el a felület előtt, az óriásplakátnak könnyen olvashatónak és könnyen érterlmezhetőnek kell lennie.

TERMÉKLEÍRÁS

Óriásplakát gyártásra szakosodott nyomdánk 1992 óta üzemel. Elsők voltunk az óriásplakát gyártók között és az évek alatt mindent megtettünk annak érdekében, hogy a tudásunkat és technológiánkat fejlesszük. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a gyártás során a legjobb alapanyagokat használjuk. Az eső, a napfény, vagy bármely időjárási körülmény már nem akadály. A speciális blue back papírra nyomtatott óriásplakátok télen-nyáron, bármilyen időjárásban megőrzik minőségüket. A reklámeszköz kialakítása során a minőség mellett egyedi igények teljesítésére is van lehetőség. A perszonalizált óriásplakát igény szerint megvalósítható.

SZÁLLÍTÁS

Ingyenes kiszállítást biztosítunk budapesti címekre abban az esetben, ha a megrendelés értéke meghaladja a 30.000 Ft+ÁFA értéket. Minden további budapesti helyszín esetén 3.000 Ft+ÁFA/cím áron vállaljuk a szállítást. Természetesen az ország bármely más területére is teljesítünk megrendeléseket, ilyen esetekben törekszünk a legolcsóbb és a leggyorsabb logisztika szerint megtervezni a szállítást.

ÓRIÁSPLAKÁT IRÁNYÁRAK

1 db8000 Ft
10 db7000 Ft/db
50 db5000 Ft/db
100 db fölött4000 Ft/db

Anyagleadási információk óriásplakát nyomtatásához:

Tiff vagy Kompozit PDF
1:10 méretarány
300 dpi
CMYK
Színprofil nélkül

AJÁNLATKÉRÉS

Az óriásplakátok nyomdai előkészítésétől kezdve, a gyártáson keresztül a komplex logisztikai megoldásokig partnereink rendelkezésére állunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot, igény esetén akár már egy n apon belül is elkészítjük a megrendelt óriásplakátot. A plakátok megrendelése esetén a minimális rendelési összeg 10.000 Ft+ÁFA. Keressen fel minket, kattintson az AJÁNLATKÉRÉS gombra!”

You don't have permission to register
printing@printing.hu+36-1-278-30-90