Search

Image Alt

Táblás termékek

tablas3
tablas5
tablas4

TERMÉKLEÍRÁS

Bolti dekoráció nyomtatásban, habkönnyű táblás belógók készítésében komplex megoldást tudunk nyújtani. Reklámügynökségek, üzletláncok, kiállítások látványos elemei, készülnek nálunk szinte minden mértben és formában. Bármit el tudunk készíteni, a dekorációs nyomtatásnak csak az Ön fantáziája szab határt. Rendeljen tőlünk táblás belógókat, és mi a legjobb minőséget nyújtjuk Önnek! A táblák, belógók régóta használatosak információ megosztására, az in-store reklámok legelterjedtebb formái.
Bolti belógatható táblák készítése, bolti dekoráció nyomás komplex kivitelben, tartós és élethű színekkel, ami illik az arculatához. Használja ki a belmagasságát, a felső részét a boltnak, vagy épp takarjon el vele technikai eszközöket! Nemzetközi minőséget adunk, munkáink Európa-szerte megtalálhatók.
A táblás belógókat az Ön igényei szerint, sokféle anyagból készítjük. Elsősorban biztonságos, könnyű anyagból készülnek, hogy álmennyezetre is fel lehessen függeszteni. Hullámkarton vagy habkarton digitális technológiával történő, direkt nyomtatásával készítjük, és festékekkel, UV lakkokkal, egyedi kontúrvágással, vagy akár 3D kialakítással kivitelezzük.

SZÁLLÍTÁS

Ingyenes kiszállítást biztosítunk budapesti címekre abban az esetben, ha a megrendelés értéke meghaladja a 30.000 Ft+ÁFA értéket. Minden további budapesti helyszín esetén 3.000 Ft+ÁFA/cím áron vállaljuk a szállítást. Természetesen az ország bármely más területére is teljesítünk megrendeléseket, ilyen esetekben törekszünk a legolcsóbb és a leggyorsabb logisztika szerint megtervezni a szállítást.

AJÁNLATKÉRÉS

A táblás termékek nyomdai előkészítésétől kezdve, a gyártáson keresztül a komplex logisztikai megoldásokig partnereink rendelkezésére állunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot, igény esetén akár az országos kiszállítás megszervezésében is tudunk segíteni. A táblás termékek megrendelése esetén a minimális rendelési összeg 10.000 Ft+ÁFA. Keressen fel minket, egy vagy többezres megrendelés teljesítésére is készen állunk. Kattintson az AJÁNLATKÉRÉS gombra!”

You don't have permission to register
printing@printing.hu+36-1-278-30-90