Search

Image Alt

Szórólap

SZÓRÓLAPOKKAL NÖVELJE ÜZLETE FORGALMÁT!

A szórólap alapvető célja az információ szélesebb körben való terjesztése, legyen szó termékről, rendezvényről, vagy politikai akcióról. Sokáig a nagy mennyiségben gyártott flyerek uralták a piacot, de ahogy fejlődött a kommunikáció, és változtak az igények, teret nyert az egy-két hajtással készült leaflet, és a sok hajtással készült leporelló is.
Kiemelkedő sikere van napjainkban a leporelló kategóriába tartozó pontgyűjtő füzetnek is. Ha jobban belegondolunk korábbi munkáink során már a legtöbb áruházláncnak volt szerencsénk több milliós példányszámban pontgyűjtő füzetet nyomtatni. A pontgyűjtő füzet nem csak egy termék vagy akció huzamosabb ideig történő promotálására alkalmas, de a visszatérő vásárlói kör kialakulását is támogatja. Vélhetően ez az oka annak, hogy az egyszerűbb 6 oldalas leaflettől a sok oldalas leporellóig egyre népszerűbb ez a típusú reklámhordozó is.

A szórólap továbbgondolása a freecard. A 200-300 gr/nm kartonra nyomtatott felületen a népszerű termékek promotálására tökéletesen megvalósul, és, ami így létrejön, az tulajdonképpen egy DirectMail.

Irka, drórtfűzött szóróanyag, vagy ahogy a legtöbben ismerik: prospektus.
Amikor nem csak egyetlen üzenet továbbítása a cél, hanem fontos egy cég, termék, esemény részletesebb bemutatása, egy szakszerűen megtervezett prospektus a jó megoldás. Legyen szó A/6, A/5, vagy A/4-es méretről, 8-12-16-24-32 oldalas formátumban nyomtatott irkafűzött kiadványig, cégünk elkészíti a kommunikéciós célnak leginkább megfelelő prospektust.

Ma már az sem lehet akadály, ha kisméretű öntapadós matrica a választott felülete egy szórólapos megoldásnak. Ezt a megoldást leginkább autókon megjelenő reklámok esetén alkalmazzák.

TERMÉKLEIRÁS

A géppark tervezése során nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy a kialakított technológiánk lehetővé tegye akár a legolcsóbb megoldás megvalósítását is az egyszerű flyer típusú reklámanyagnál, vagy a hajtogatott, leaflet típusú szórólapok és a sok hajtásos, leporellók gyártása esetén is. Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy már 60gr/nm papírra is le tudjuk gyártani a szórólapokat, pontgyűjtő füzeteket, így biztosítva a lehető legolcsóbb gyártási költségeket.

SZÁLLÍTÁS

Ingyenes kiszállítást biztosítunk budapesti címekre abban az esetben, ha a megrendelés értéke meghaladja a 30.000 Ft+ÁFA értéket. Minden további budapesti helyszín esetén 3.000 Ft+ÁFA/cím áron vállaljuk a szállítást. Természetesen az ország bármely más területére is teljesítünk megrendeléseket, ilyen esetekben törekszünk a legolcsóbb és a leggyorsabb logisztika szerint megtervezni a szállítást.

AJÁNLATKÉRÉS

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha szórólapra, freecardra vagy pontgyűjtő füzetre van szüksége. A szórólapok megrendelése esetén a minimális rendelési összeg 20.000 Ft+ÁFA. Természetesen a pár ezres darabszámtól a több milliós példányszámú rendelésekig professzionális kiszolgálást biztosítunk. Keressen fel minket az AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva!

You don't have permission to register
printing@printing.hu+36-1-278-30-90