Search

Image Alt

Roll up, sajtófal, fotóháttér

rollup
unknown-6
rollup1
4
rollup-3-1
rollup-reg
rollup-wide

A PRAKTIKUS MOBIL REKLÁMESZKÖZ

A kedvező ár, a mobilitás és a sokoldalú felhasználási lehetőség teszik a roll upokat igazán kedvelt reklámeszközökké. Könnyen szállítható, kültéren és beltében is egyszerűen használható felület, mely a brand imázs erősítésére, de promóciók, egyedi üzenetek továbbítására is alkalmas. Nagyobb méretben sajtófalként, fotóháttérként is használható.

HOGYAN MŰKÖDIK A ROLL UP?

A roll up egy hordozható reklámfelület, mely egy összecsukahtó állvány segítségével kerül kiállításra. Összeszerelése szakértelmet nem igényel. Első lépésként a roll up szerkezet lábait kell kihajtani. Ahhoz, hogy a szerkezet stabilan álljon, ki kell húzni a roll up fóliát, majd a kitámasztó pálcával rögzítjük a szerkezetet. A roll up összecsukása szintén egyszerű művelet. Álljon rá a szerkezet lábaira, ki kell aksztani a tartó pálcát, majd a roll up fólia finoman visszaengedhető. Oda kell figyelni arra, hogy a fólia egyenesen tekeredjen vissza, ugyanis, ha ferdén kerül a szerkezetbe, az a későbbi felhasználást meghiúsíthatja. A művelet végén a lábakat és a tartó pálcát visszahajtjuk és a reklámeszköz visszakerül a hordtáskába.

TERMÉKLEÍRÁS

A kommunikálni kívánt üzenet roll up filmre, vagy kültéri elem gyártása esetén molinó anyagra kerül. A megnyomott roll up film, a vázat alkotó fém szerkezetben, feltekerve helyezkedik el, így nem csak a tárolása egyszerű, de a sérülésektől is óvjuk a reklámanyagot. Használata nem csak azért praktikus, mert kis helyen is elfér, illetve könnyen szállítható, hanem azért is, mert a roll up betét tartalmának elévülése esetén az anyag könnyen cserélhető.

ROLL UP MÉRETEK

Roll up terveit az alábbi méretekben tudjuk legyártani:
Szélesség: 50, 85, 100, 120, 150, 200, 250 cm
Magasság: 150, 200 cm

SZÁLLÍTÁS

Ingyenes kiszállítást biztosítunk budapesti címekre abban az esetben, ha a megrendelés értéke meghaladja a 30.000 Ft+ÁFA értéket. Minden további budapesti helyszín esetén 3.000 Ft+ÁFA/cím áron vállaljuk a szállítást. Természetesen az ország bármely más területére is teljesítünk megrendeléseket, ilyen esetekben törekszünk a legolcsóbb és a leggyorsabb logisztika szerint megtervezni a szállítást.

AJÁNLATKÉRÉS

Legyen roll up, sajtófal vagy fotóháttér a legalkalmasabb reklámeszköz céges megjelenéséhez a kivitelezéstől kezdve a szállításig komplex megoldást biztosítunk ügyfeleinknek. Szakmai és technikai hátterünk lehetővé teszi, hogy – a darabszám függvényében, a roll upok akár már a megrendelés napján is elkészüljenek. A megrendelés mennyisége legyen egyetlen darab, vagy több százas példányszám, állunk rendelkezésére. A plakátok megrendelése esetén a minimális rendelési összeg 15.000 Ft+ÁFA. Keressen fel minket az AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva!”

You don't have permission to register
printing@printing.hu+36-1-278-30-90