Search

Image Alt

Papírtáska

TERMÉKLEÍRÁS

A ma olyannyira divatos magas minőségigényű környezetbarát papír reklámtáska üzleti körökben odafigyelést, és környezettudatosságot sugall, ezáltal rendkívül vonzó marketing eszköz. A papírtáska, kézben tartva az utcán is mindenki láthatja az általa képviselt márkát, ezért sokan szívesen járnak vele vásárolni.

Papírtáska előállítását sokféle méretben vállaljuk, rendelkezünk közel 50 különböző méretű papírtáska kivágó, azaz stancformájával amit a gyártás megrendelése esetén a tervező grafikusnak PDF formátumban elküldünk, ezzel is segítve munkáját. Katalógusunkból kedvére válogathat az egészen apró ékszeres papirtáskától a nagy teherbírású bevásárlásra is alkalmas papírtáskákig. Esküvőkre vagy exkluzív rendezvényekre a zsinórfül, a papírtáska színeihez illő szaténszalaggal helyettesíthető.

SZÁLLÍTÁS

Ingyenes kiszállítást biztosítunk budapesti címekre abban az esetben, ha a megrendelés értéke meghaladja a 30.000 Ft+ÁFA értéket. Minden további budapesti helyszín esetén 3.000 Ft+ÁFA/cím áron vállaljuk a szállítást. Természetesen az ország bármely más területére is teljesítünk megrendeléseket, ilyen esetekben törekszünk a legolcsóbb és a leggyorsabb logisztika szerint megtervezni a szállítást.

AJÁNLATKÉRÉS

A papírtáska termékek nyomdai előkészítésétől kezdve, a gyártáson keresztül a komplex logisztikai megoldásokig partnereink rendelkezésére állunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot, igény esetén akár az országos kiszállítás megszervezésében is tudunk segíteni. A táblás termékek megrendelése esetén a minimális rendelési összeg 10.000 Ft+ÁFA. Keressen fel minket, egy vagy többezres megrendelés teljesítésére is készen állunk. Kattintson az AJÁNLATKÉRÉS gombra!”

You don't have permission to register
printing@printing.hu+36-1-278-30-90