Search

Image Alt

Önzáró doboz

TERMÉKLEÍRÁS

Az önzáró dobozok a leggyakrabban használatos egyszerű csomagoló dobozok. Könnyen kezelhetők lapra szerelve kis helyen tárolható, csak közvetlenül felhasználás előtt kell összeállítani. Az alapanyag megválasztásától függően erős, akár ipari felhasználásra is alkalmazható, nehéz fémalkatrészek csomagolására. Használják a kozmetikai iparban, a fém iparban alkatrész tárolásra és szállításra, postai küldeményekhez, promóciós-, élelmiszer és édesipari-, elektronikai- termékek csomagolására, díszdobozként, de új lehetőségként az online kereskedelemben.

Az önzáró dobozok alapanyaga lehet karton vagy mikrohullámú karton. A kartonra ofszet vagy digitális nyomtatással visszük fel a mintát míg a hullámkartonra direktben digitális technológiával nyomtatunk vagy ofszettechnologiával egy vékony papírra nyomtatunk és ezt kasírozással visszük fel a hullámkarton hordozóra. A változatos formai megoldások kialakítását a példányszám függvényében analóg és digitális kontúrvágó, azaz stancoló gépeinkkel végezzük, a prémium ninőséget kollégáink lelkiismeretes munkája garantálja.

KIVITELEK

Natúr hullámkarton:
Ingyenes kiszállítást biztosítunk budapesti címekre abban az esetben, ha a megrendelés értéke meghaladja a 30.000 Ft+ÁFA értéket. Minden további budapesti helyszín esetén 3.000 Ft+ÁFA/cím áron vállaljuk a szállítást. Természetesen az ország bármely más területére is teljesítünk megrendeléseket, ilyen esetekben törekszünk a legolcsóbb és a leggyorsabb logisztika szerint megtervezni a szállítást.

otletlada-1

Direktnyomott hullámkarton:
Az óriás méretű 2.5×3 méteres táblás anyagokra mint például a fehér vagy nátronbarna hullámkartonra, habkartonra, fém-, fa- és műanyag lemezekre digitális nyomtatással mintát, grafikát, azaz információt nyomtatunk. A legújabb, leggyorsabb, legkörnyezetkímelőbb megoldás!

energizer2

Ofszet laminált:
Fotó minőséget adó ofszet nyomat gyönyörű szinvilágát “ötvözzük” a hullámkarton teherbíró és áruvédő képességével, hogy az elkészült termék a legszebb lehessen. Ez úgy történik, hogy a hullámkartonra egy vékonyabb papírra mintával ellátott ofszet nyomatot ragasztunk, azaz kasirozást végzünk, majd formára vágjuk, azaz stancoljuk.

uploaded_photo_5c6e70142ad315c6e70142ad715c6e70142adaf5c6e70142aded5c6e70142ae26-2

Kemény hullámkarton:
Nagy példányszám illetve kis terhelés esetén ez a termék hagyományos ofszet karton alapanyagra, ofszet nyomtatási technológiával készül. Ebben az esetben lehetőség van külünböző felületkezelési megoldásokra, mint a formalakkozás, UV lakkozás, fóliázás, laminálás, dombornyomtatás, ami emeli a termék presztízsét.

AJÁNLATKÉRÉS

A dobozok nyomdai előkészítésétől kezdve, a gyártáson keresztül a komplex logisztikai megoldásokig partnereink rendelkezésére állunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot, igény esetén akár az országos kiszállítás megszervezésében is tudunk segíteni. A táblás termékek megrendelése esetén a minimális rendelési összeg 10.000 Ft+ÁFA. Keressen fel minket, egy vagy többezres megrendelés teljesítésére is készen állunk. Kattintson az AJÁNLATKÉRÉS gombra!”

You don't have permission to register
printing@printing.hu+36-1-278-30-90