Search

Image Alt

Öntapadós matrica

unknown
unknown-3-1
unknown-1-4

Mire használható az öntapadós matrica?

Nyomdai termékeink között az öntapadós reklámfelületek széles választéka közül válogathat. Vignetta, matrica, címke, plakát, padlómatrica, ablaküveg matrica, hűtőgép matrica, vagy bármilyen más matrica nyomtatását megvalóstjuk. Az öntapadós anyagokat bármilyen méretben elkészítjük. Az öntapadó matricák gyártóknak, termelőknek, rendezvényszervezőknek, tájékoztatásra, sales üzenetek átadására, marketing célok eléréséhez egyaránt hasznosak.

TERMÉKLEÍRÁS

Az ofszet vagy digitális nyomtatási technológiának valamint a rendelkezésre álló korszerű alapanyagoknak köszönhetően nyomdánkban gyakorlatilag bármilyen öntapadós anyagra, bármilyen megálmodott méretben és példányszámban képesek vagyunk nyomtatni. Technológiánk lehetővé teszi, hogy a digitális nyomtatóinkkal (az integrált riccelési funkciónak köszönhetően) valamint a digitális és analóg kontúrvágó gépeinkkel bármilyen formát ki tudjunk vágni az öntapadós anyagokból. Korszerű technológiánk nem csak a változatos formai megjelenést, de a mennyiségtől függően akár az öntapadó matricák azonnali gyártását is lehetővé teszi.

Ha csak ideiglenes, alkalmi jelleggel akarsz valamit reklámozni, vagy felhívni valamire a figyelmet az autódon, használj mágnes matricát. Remek reklám lehetőség! Más fix öntapadós anyagokkal szemben legnagyobb előnye, hogy pillanatok alatt fel és leszedhető a fém felületekről. A rendkívül népszerű hűtőmágnes matrica remekül mutat a hűtőszekrényeden, mondjuk a kedvesed fotójával.

Az öntapadós matrica, az öntapadós fólia, az öntapadós tapéta remek reklámfelület!

Az általunk gyártott matrica termék kiválóan alkalmazható bármilyen kereskedelmi, speciális vegyi környezetben, az élelmiszer ipartól a csomagolás technológián át. Fűszer matrica, hűtő matrica, iskolai vignetta, üveg címke, kirakat matrica, jótállási matrica, biztonsági etikett, padló matrica, minden ami öntapadó, mi környezetbarát anyagokból készítjük el..

SZÁLLÍTÁS

Ingyenes kiszállítást biztosítunk budapesti címekre abban az esetben, ha a megrendelés értéke meghaladja a 30.000 Ft+ÁFA értéket. Minden további budapesti helyszín esetén 3.000 Ft+ÁFA/cím áron vállaljuk a szállítást. Természetesen az ország bármely más területére is teljesítünk megrendeléseket, ilyen esetekben törekszünk a legolcsóbb és a leggyorsabb logisztika szerint megtervezni a szállítást.

AJÁNLATKÉRÉS

Az öntapadó matricák nyomdai előkészítésétől kezdve, a gyártáson keresztül a komplex logisztikai megoldásokig partnereink rendelkezésére állunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot, igény esetén akár az országos kiszállítás megszervezésében is tudunk segíteni. Az öntapadó matricák megrendelése esetén a minimális rendelési összeg 10.000 Ft+ÁFA. Keressen fel minket, néhány vagy akár sok száz négyzetméteres megrendelés teljesítésére is készen állunk. Kattintson az AJÁNLATKÉRÉS gombra!”

You don't have permission to register
printing@printing.hu+36-1-278-30-90