öntapadós matricák

Ugye te is észrevetted már magadon, hogy a mobilod nyomkodása okán sokszor nézel lefelé séta közben? Többek között éppen ezért kiváló marketingeszköz a padlómatrica, melyet ha ötletesen tervezel meg, egész biztosan felfigyel rá a célcsoportod! Találd ki kreatív mondandódat, mi pedig szállítjuk hozzá a strapabíró, mégis egyszerűen rögzíthető (és felszedhető) padlómatricát!

termékleírás

Készíttess egyedi padlómatricát, mely amellett, hogy rendkívül figyelemfelkeltő, bírja a fizikai hatások okozta strapát, kopásálló is, és még csúszásvédő fóliával is el tudjuk látni! Akármilyen színt, mintát vagy formát szeretnél, mi megvalósítjuk elképzeléseidet: akár egészen amorf formákat is ki tudunk alakítani korszerű, digitális kontúrvágó gépeinkkel.

padlómatrica fajtái

 • Ezeket a matricákat egyaránt felhasználhatod kreatív és praktikus célokra is.
 • A padlómatricákat sokszor alkalmazzák többek közt plázákban, műhelyekben, üzletekben vagy akár metrómegállókban. Tegyél hasznos figyelmeztető jelzéseket feltűnő módon a padlóra: jelölj ki például dohányzóhelyet, hívd fel a figyelmet a 2 méteres távolság betartására vagy mutasd meg, meddig biztonságos egy adott terület!
 • Ha kreativitásról van szó, a reklámszakma sokszor nem ismer határokat – ami jól is van így! Használj dekorációs padlómatricákat üzletekben, hipermarketekben, irodákban, és mutasd be termékedet/szolgáltatásodat ötletes módon!
 • Annak sincs akadálya, hogy otthonodba készíttess egyedi padlómatricát, ha van egy klassz gondolat a fejedben.
ajánlatkérés

perforált ablakmatrica

A perforált öntapadós matrica (köznyelven „lyukacsos fólia”, szakmai nyelven „one way vision”) arra hivatott, hogy egy-egy teret, üzletet, helyiséget megóvjon a kíváncsiskodó szemek elől. A bent tartózkodó vendégek természetesen gond nélkül kilátnak a fólián – az csak kintről nézve biztosít fedést, tálcán nyújtva egyben egy szuper marketingfelületet is. A perforált ablakmatrica esetében a dekoráció és a funkcionalitás kéz a kézben járnak!

termékleírás

Perforált öntapadó matricáinkat bármilyen méretben és formában el tudjuk készíteni. Külső felére akármit lehet nyomni: tedd rá céged logóját, szlogenjét, egy izgalmas grafikát vagy akár egy ösztönző mondatot az arculati színeidben! Fontos, hogy a matrica hátoldala ragasztóval van ellátva, így kívülről lehet az adott felületre ráhelyezni.

felhasználási ötletek

A perforált matrica diszkrét és egyben esztétikus megoldás.

 

 • Használd konditermed, szépségszalonod, vendéglátóhelyed vagy üzleted utcára néző ablakain, hogy bent tartózkodó vendégeid 100%-osan komfortosan érezhessék magukat!
 • Az irodaházakban ez a matrica duplán is hasznos lehet: dekoráld ki vele az ablakokat és biztosíts némi privát szférát az üvegfalú tárgyalókon a bennfentes beszélgetésekhez!
ajánlatkérés

matricák, címkék

Bármilyen matricára legyen is szükséged – akár egészen egyszerű, picike ipari matricára, akár hatalmas ablakmatricára a kirakatod ablakaira, akár ötletes padlómatricára vagy akár kreatív hűtőmatricára –, van egy jó hírünk: megtaláltad a tökéletes nyomdát a gyártáshoz! Több mint 3 évtizedes tapasztalatunkkal elhiheted, nincs olyan kérés, amivel ne találkoztunk volna és amit ne teljesítettünk volna sikeresen. Válogass kedvedre öntapadós matricáink közül, és szólj bátran, ha kérdésed merülne fel!

termékleírás

Kiváló nyomdatechnikai felszereltségünknek, gépparkunknak és korszerű alapanyagainknak köszönhetően tudunk matricákat készíteni:

 • bármilyen öntapadós anyagra,
 • bármilyen méretben,
 • bármekkora példányszámban,
 • bármilyen formára vágva,
 • bárhova – kültérre vagy beltérre egyaránt.

 

A matricákat olyan formában szállítjuk hozzád, ahogy szeretnéd: ívre vágva, darabolva, riccelve és/vagy stancolva. Szerencsére nem kell ismerned ezeket a szakkifejezéseket ahhoz, hogy hibátlan matricát tudj rendelni tőlünk: beszéljünk az igényeidről, és mi legyártjuk neked, amire csak szükséged van.

öntapadó matricák alakja

A legtöbb esetben négyzet, téglalap, ellipszis vagy kör alakú matricát szoktak tőlünk rendelni, de természetesen bármilyen (akár amorf) formájú matricára is van szükséged, digitális kontúrvágó- és riccelőgépeinkkel könnyedén meg tudjuk valósítani egyedi elképzeléseidet.

műanyag (vinyl) matrica

Ha igazán strapabíró matricát szeretnél gyártatni, akkor a műanyagalapú (szakkifejezéssel: vinyl) matricát javasoljuk. Ez ugyanis kül- és beltéren is megállja a helyét erős igénybevétel esetén is, és az időjárási viszonyoknak is ellenáll, nem veszít színéből; nem beszélve arról, hogy egyszerűen és biztonságosan lehet rögzíteni adott felületre.

 

Vinyl matricádat kérheted fényes vagy matt kivitelben, és ha extra ellenállóságot biztosítanál neki, rávasalunk egy védőfóliát is.

papír matrica

Ezek azok a matricák, amikkel már biztosan találkoztál a nagymamádtól kapott lekvárok üvegein vagy akár saját fűszertartó dobozaidon – de ami még valószínűbb, hogy az irodában jött szembe belőlük néhány. A papíralapú matricákat főként jegyzetelésre, címzésre és címkézésre találták ki, hiszen írni vagy akár nyomtatni is lehet rájuk.

felhasználási ötletek

Nem túlzás azt állítani, hogy különböző öntapadó matricákkal lépten-nyomon találkozhatunk. Ez nem is meglepő, hiszen:

 

 • Az öntapadó matricák kiváló marketingeszközként szolgálnak reklámügynökségeknek, rendezvényszervezőknek, termékgyártóknak, szolgáltatóknak, kereskedőknek – egyszóval bárkinek, aki ilyen módon jelenítene meg bármit is célközönsége számára.
 • Nem is kérdés, egy termék egyediségéhez rengeteget hozzátesz annak csomagolása. Tedd egyedivé kínálatod az arculatodhoz, imázsodhoz illő matricákkal!
 • Esetenként a matricázás költséghatékonyság végett is hasznos lehet: ha csomagolóanyagod natúr karton vagy hullámkarton, gazdaságos megoldás, ha felmatricázod azt.

öntapadó matrica fajták

 • A leggyakoribb fajtái az öntapadó matricáknak:
  • olcsó, kiállítási matrica
  • kültéri vinyl matrica
  • beltéri vinyl matrica
  • átvilágítható vinyl matrica
  • visszaszedhető matrica
  • papír címke

   

  Ha bizonytalan vagy abban, hogy neked melyikre lenne szükséged, fordulj hozzánk bátran!

  standard vinyl matrica

ajánlatkérés

hűtőgép matrica

Tedd egyértelművé és ellenállhatatlanul ínycsiklandozóvá hűtött áruid: dekoráld ki ipari hűtőid saját matricával! Persze egy kreatív hűtőmatrica nemcsak az üzletek, árusok sajátja lehet: ha te épp az otthonodban dobnád fel hűtődet egy ötletes grafikával vagy egy hatalmas fotóval, ne habozz szólni nekünk!

termékleírás

Öntapadós hűtőmatricáinkat bármilyen méretben (és akár akármilyen formában) le tudjuk gyártani, neked megfelelő darabszámban. Amellett, hogy ezek a matricák egyértelműsíthetik ipari hűtőid tartalmát, esztétikusan be is mutathatják kínálatodat. Igény esetén szívesen felrakjuk mi a matricát a hűtődre akár nálunk, akár a te helyszíneden!

felhasználási ötletek

Egy jól kigondolt hűtőgépmatrica…

 

 • Praktikus segítségedre lehet termékeid értékesítésében az üzletedben, vendéglátóegységedben!
 • Egyedi módon feldobhatja otthonod egyik leglátogatottabb tárgyát, a hűtőszekrényedet!
 • Új életet adhat konyhai hűtődnek, ha azon esetleg már nyomott hagyott az idő vasfoga!
ajánlatkérés

ajánlatkérés