Termékek

Fal dekorációk

A stílusod egyik leglátványosabb kifejezése, ha a saját környezeted is tükrözi azt: készíttess egyedi tapétát, falmatricát vagy vászonképet többfajta méretben!

Egyedi tapéta

Saját stílusod a falakon

Falmatrica

Jelzések, mottók szem előtt!

Vászonkép

Irodába, vagy otthonra!

egyedi tapéta

„A stílus maga az ember” – tartja a híres mondás. Márpedig a stílusod egyik leglátványosabb kifejezése, ha a saját környezeted is tükrözi azt: készíttess egyedi tapétát bármilyen méretben, és dekoráld ki saját ízlésednek megfelelően otthonod, üzleted, irodád vagy éttermed!

Termékleírás

Többféle tapétaanyag közül tudsz nálunk választani a felhasználási célodnak megfelelően – ami mindegyikben közös, az a magas minőség és a környezetbarát alapanyag, valamint a szintén környezetbarát nyomtatási eljárás.

 • A 115 grammos blue back papírra nyomtatott tapéta az, amelyik a leginkább pénztárcabarát; főként nagy felületek tapétázásához ajánljuk.
 • A 150 grammos, ún. spray and up wallstar matt tapéta papír hatású, non woven anyag, amely jól szellőzik, gátolja a penészedés kialakulását, és mosható is gyengéden, szappanos vízzel. Mivel már anyagában hordoz ragasztót, elég bevizezni a hátulját, és már fel is tehető a falra, melyet ajánlott mélyalapozóval előkészíteni. Főként lakossági felhasználáshoz javasoljuk.
 • A 200 grammos spray and up wallstar szatén tapéta fényes anyag, szintén non woven, sima tapintású. Matt társához hasonlóan ez is anyagában hordozza a ragasztót és szükséges a fal mélyalapozóval történő előkészítése a tapéta felrakása előtt. Minden helyen fantasztikusan fest, jó szívvel ajánljuk bárhová.
Felhasználás

Fejezd ki egyéniséged vagy erősítsd céges arculatodat egyedi tapétával!

 • Gondoskodj arról, hogy házad vagy lakásod valóban otthonná tudjon válni: tegyél egyedi tapétát a falra egy családi nyaralás boldog pillanatáról vagy a szerelmeddel közös megható emléketekről!
 • Varázsold hangulatossá nappalidat vagy hálószobádat saját magad által választott tájképekkel vagy absztrakt illusztrációkkal, akár kedvenc városod képeivel!
 • Teremts tartós vidámságot gyermeked szobájába egy szivárványt ábrázoló tapétával!
 • Dobd fel irodádat motiváló képeket ábrázoló tapétával, hogy még eredményesebb legyen nálatok a munkavégzés!
 • Tedd igazán csalogatóvá éttermed, szalonod a márkád arculatához illő, egyedi tapétákkal!

Falmatrica

Tedd jól látható helyre mottód, kedvenc ábrád, céges emblémádat vagy akár hasznos figyelmeztető jelzésedet egyedi falmatricaként! Akár 1 darab, akár több százezer darab falmatricára van szükséged, mi elkészítjük neked – bármilyen méretben és bármilyen formában, ahogy csak szeretnéd, kül- és beltérre egyaránt.

Termékleírás
Falmatricáinkat műanyag alapanyagra, ún. vinylre nyomtatjuk, mely öntapadó. Korszerű gépeinknek hála igény szerint riccelve és stancolva, avagy bármilyen amorf formára vágva el tudjuk készíteni a matricákat, bármekkora méretben, melyek kül- és beltéren egyaránt használhatóak. Szükség esetén lamináljuk is őket, azaz védőfóliával is el tudjuk látni, ami hatására tartósan ellenállók lesznek a fizikai hatásoknak és sokáig megőrzik eredeti színüket. Kérheted a matricáidat fényes és matt kivitelben is, ahogy neked tetszik.
Felhasználás

Készíttess saját falmatricát: akár esztétikai, akár funkcionális célokra szeretnéd felhasználni, meglátod, elégedett leszel!

 • Tedd még egyedibbé szobádat saját falmatricával, hadd árulkodjon annak minden szeglete a te ízlésedről!
 • Csináltass saját szófelhőt a családi nappaliba falmatricaként, hogy ott is visszaköszönjenek a számotokra legfontosabb értékek!
 • Tedd ki kedvenc idézeted a falra a hálószobában vagy a konyhában!
 • Ragaszd gyermeked kiságya mellé legkedvesebb meséjének szereplőit falmatricaként!
 • Adj extra hangsúlyt márkád imázsának egyedi falmatricákkal az üzletedben, éttermedben, szalonodban!

Vászonkép

Lehelj életet otthonodba vagy munkahelyedre egyedi vászonképpel: készíttesd el kedvenc fotóid különleges festővászonra! Dekoráld ki környezeted saját ízlésednek megfelelően, kiváló minőségben, gyorsan!

Termékleírás

Festővászonjaink matt felületűek, fehér színűek, ezekre tud kerülni az általad küldött kép – ami így olyan lesz, akár egy valóságos művészeti alkotás. Többféle vászonméret közül tudsz választani, sőt akár több darabból álló kompozíciót is tervezhetsz. A kész nyomatot tekercsben védő csomagolással ellátva szállítjuk.

Sem vak, sem képkeretezést nem vállalunk!

Felhasználás

Készíttess egyedi vászonképet, köszönjön vissza méltó módon a személyiséged a környezeted dekorációjában!

 • Díszítsd fel otthonod a legszebb közös képetekből készült művészeti alkotással, hogy mindig legyen oka elmosolyodni családod minden tagjának!
 • Dobd fel munkahelyed motivációs képekkel, hogy hatékonyabban tudj haladni a feladataiddal!
 • Csempéssz barátságos, csalogató hangulatot éttermedbe, klubodba, szállodádba az enteriőrhöz passzoló vászonképekkel!
 • Varázsold élettel telivé üzletedet igényes festővászon dekorokkal!
 • Lepd meg szeretteidet szülinapjukra közös fotótok művészien kivitelezett változatával, hogy a boldog emlék valóban örökre szólhasson!