Termékek

Esküvői anyagok

Közös életetek egyik legszebb élményét, az esküvőtök napját méltó módon illik megörökíteni – ehhez pedig elengedhetetlenek a kifogástalan ízlésről árulkodó, igényes kivitelezésű dekorációs elemek.

lánykérő kartonlapok

Több méretben

lufizható paraván

Használd ki a teret!

pénzgyűjtődoboz

Monogrammal ellátva

poháralátét

Esküvői dizájnnal

2x1 welcome figura

A kreatív üdvözléshez!

2in1 kartonfigura

2 személyes dizájnnal

vászonkép

Dobd fel otthonod!

Asztalterítő

alkalmi, egyedi dizájnnal

lánykérő kartonlapok

A fellegekben jársz a szerelemtől, és azon töröd a fejed, hogyan kérd meg kedvesed kezét? Kreatív lánykérést tervezel, de nem szereted a nagy felhajtásokat? Lepd meg párodat a saját, egyedi szavaiddal – ha előkapod lánykérő kartonlapokra vésett romantikus üzenetedet, épp olyan lesz, mintha egy bájos filmjelenetbe csöppentetek volna!
Termékleírás
Lánykérő kartonlapjaink tetszőleges számú, nagyméretű kartonlapokból állnak, melyek arra a nemes célra hivatottak, hogy a szerelmes férfiak ötletesen, saját üzenetüket felmutatva tudják megkérni kedvesük kezét. Küldd el nekünk a párodnak szánt sorokat – legyen akár romantikus, akár mókás a mondandód, egy biztos: a határozott „igen” garantált!
Felhasználás

Kartonlapjaink extra önbizalmat adnak az izgalmas lánykéréshez, hiszen ötletes módon, akár egyetlen pisszenés nélkül fejezheted ki az érzéseidet.

 • Állj kedvesed ajtaja elé vagy akár erkélye alá, és akár egy romantikus lovag, mutasd fel üzenetedet, mely arra buzdít, hogy összekössétek életeteket!
 • Csempészd be a mondandóddal ellátott kartonlapokat a családi vacsorára, és rukkolj elő velük, mikor úgy érzed, elérkezett a megfelelő pillanat!
 • Lepd meg szerelmedet a munkahelyén, hogy a megható momentum egyben büszkeséggel is eltölthesse őt!

lufizható paraván

Közös életetek egyik legszebb élményét, az esküvőtök napját méltó módon illik megörökíteni – ehhez pedig elengedhetetlenek a kifogástalan ízlésről árulkodó, igényes kivitelezésű dekorációs elemek. A lufizható paravánt épp erre találták ki: hogy egyszerűen, mégis nagyszerűen feldobjon egy-egy fontos életeseményt.
Termékleírás

Általatok meghatározott, tetszőleges számú paravánt biztosítunk nektek, amelyet a ti saját ízléseteknek megfelelően díszítünk a kívánt dekoratív felirattal. Nézzetek körül referenciánk között – akár diszkrétebb, akár nagyszabású paravánt szeretnétek, szívesen megvalósítjuk elképzeléseiteket. A lényeg, hogy a fontos eseményetek minden egyes apró részlete tökéletes lehessen!

Felhasználás

A lufizható paraván nemcsak az esküvőkön tud kreatív dekorációként szolgálni, feldobja a hangulatot akár…

 • egy babaváró bulin,
 • egy eljegyzési partyn,
 • egy lánybúcsún
 • vagy akár egy szülinapon is.

Referenciák:

monogramos pénzgyűjtődoboz

A kenyérpirítót, porcelán evőeszközkészletet és díszes vázát tartalmazó ajándéklista már a múlté: a friss házaspárok legtöbbje annak örül a leginkább, ha a nászajándék egyszerűen financiális formában ölt testet. A monogramos pénzgyűjtődoboz épp erre való, elegáns módja a lagzi alatt az „ajándékok” összegyűjtésének!
Termékleírás
Monogramos pénzgyűjtődobozunkat azon újdonsült feleségek és férjek számára találtuk ki, akik a nászajándékba szánt összegeket egyértelműen, mégis ízlésesen szeretnék összegyűjteni. A feltűnő méretű, ugyanakkor mégsem hivalkodó dobozt ellátjuk a monogramotokkal, és olyan színben készítjük el, amely illik az esküvői dekorációtokhoz.
Felhasználás

A pénzgyűjtődoboz többféle módon is jó szolgálatot tehet nektek azon a bizonyos Nagy Napon.

 • Adjátok a ceremóniamester kezébe menyasszonytánckor, így ötvözve a modern megoldást az évszázados hagyományokkal!
 • Tegyétek magatok közé, mikor a lagzi kezdetén köszöntitek az érkező vendégeket és szeretettel fogadjátok a gratulációkat.

poháralátét

Egy esküvőn a dekoráció megtervezésekor minden picike részlet számít, s bizony a legkisebb ötletek is nagy jelentőséggel bírnak, amikor az összképre tekint az ifjú pár és a násznép. „Az ördög a részletekben rejlik” – szokták mondani; mi pedig minden apróságra nyújtunk kreatív megoldást. Csináltassatok egyedi, a dekorral harmonizáló esküvői poháralátétet!
Termékleírás
Poháralátétjeinket az általatok színben készítjük az általatok meghatározott felirattal és designnal, grafikai elemmel. Biztosítsátok a Nagy Napotokon a tökéletes harmóniát: tegyetek az imázsotokhoz illő, egyedi alátéteket a násznép asztalára!
Felhasználás

Egy esztétikus poháralátét nemcsak funkcionális szereppel bírhat:

 • Használjatok névre szóló poháralátéteket az ültetési rend bemutatásához!

Adjatok a vendégeknek igényes, egyedi poháralátéteket egy kedves gesztusként köszönetetek jeléül, hogy szeretetben osztoztak veletek ezen a parádés napon!

2×1 welcome kartonfigura

Szeretnétek jópofa módon üdvözölni minden egyes vendéget, mikor betoppan a lagzira? Van egy jó hírünk: nem kell százfelé szakadnotok, a welcome kartonfiguráink elvégzik helyettetek a „piszkos munkát”!

Termékleírás
A kedélyes csevegésre nem, de megmosolyogtatásra annál inkább alkalmas nagyméretű kartonfiguráink arra hivatottak, hogy élethű másotokként szobrozzanak esküvőtök napján, egyben egyértelműen jelezvén a násznépnek, hogy jó helyen járnak. Csináltassatok élethű figurát magatokból, és fokozzátok a Nagy Nap jó hangulatát!
Felhasználás

Tegyétek az önmagatok másaként ácsorgó welcome kartonfigurákat…

 • a bejárati ajtóhoz, hogy „személyesen” üdvözöljetek minden egyes érkező vendéget;
 • a pulthoz, hogy fogyasztásra „invitáljátok” a szeretteiteket;
 • a tánctérre, hogy mókásan hozzájáruljatok így is a felszabadult bulizáshoz!

Referenciák:

kartonfigura 2 személyes

Ha önmagatok élethű mása helyett inkább egy kettőtökről készült, bájos rajzos alkotással üdvözölnétek a násznépet a lagzin, a 2 személyes kartonfigura lesz számotokra a tökéletes választás.

Termékleírás
Készíttessetek egyedi rajzot magatokról, és fogadjátok az esküvői vendégeket ötletesen, akár veletek megegyező nagyságú, 2 személyes kartonfigurával – egy üdvözlő, kedves üzenettel megspékelve! Egy ilyen kreatív fogadtatásra egész biztosan mindenki emlékezni fog.
Felhasználás

Egy 2 személyes kartonfigurát megannyi módon használhattok az esküvőtökön, határ szinte a csillagos ég. Készíttessetek olyan rajzos kartont magatokból, ahol…

 • egy üdvözlő felirattal ellátott táblát tartotok a kezetekben,
 • épp táncra perdültök a parketten,
 • egy koccintás jelenetet elevenítetek meg,
 • vagy bármilyen egyedi, rátok jellemző mozzanatot jelenítetek meg!

Referenciák:

vászonkép

Egy szerelmes pár Nagy Napján a legtöbb esetben gyönyörűbbnél gyönyörűbb fotók készülnek. Válasszátok ki a számotokra legkedvesebbet, és tegyétek ki ezt a megható pillanatot otthonotok méltó ékeként egy dekoratív vászonképen!

A VÁSZONKÉPEK VAK ÉS KÉPKERETEZÉSÉT NEM VÁLLALJUK!

Termékleírás
Vászonképeink magas minősége az igényességről árulkodik – arról a fajta igényességről, amit egy olyan varázslatos eseményről készült kép, mint mikor egy pár egybekel, megérdemel. Többféle méretű vászon közül választhatsz nálunk; csak küldd el nekünk kedvenc esküvői fotódat, és hamarosan már ki is teheted otthonodban közös életetek egyik legfontosabb pillanatát.
Felhasználás

Tudjuk, az esküvőtök szinte mindegyik másodperce megérné, hogy vászonra kerüljön. Ezzel nem is vitatkozunk, de amely mozzanatokat talán a leginkább megéri ilyen módon kivitelezni:

 • amikor épp kimondjátok a boldogító igent,
 • amikor elcsattan az első hitvesi csók,
 • amikor a vőlegény először pillantja meg menyasszonyát gyönyörű ruhájában
 • vagy amikor a meghatott szüleitek köszöntenek titeket, ifjú házasokat.

alkalmi, egyedi asztal terítő

Egy fontos esemény még szuperebb élmény lehet, ha teljesen személyre szabod: a hagyományos dekorációs kellékek mellett teríts egyedi asztalterítőt az asztalokra, hogy fokozd az összhatást, és a házigazda mellett a vendégek szíve is megdobbanjon! Alkalmi terítőink a megannyi élvezetes összejövetel mellett akár a mindennapokban is hűséges társaid lehetnek otthonod csinosítgatásában.
Termékleírás
Egyedi abroszainkat valóban személyre szabjuk, hajszálpontosan a te igényeid szerint: attól függően, hogy milyen típusú alkalmat szeretnél még díszesebbé tenni általa, asztalterítődet kérheted akár papírból vagy strapabíróbb anyagból, PVC-ből is. Ami pedig a színeket, formákat és méretek illeti, nem ismerünk lehetetlent!
Felhasználás

Egy egyedi asztalterítő használata egyszerű, mégis nagyszerű módja a dekorációnak egy-egy rangos eseményen.

 • Legyen a szerelmeddel közös életetek egyik legfontosabb eseménye tökéletes: esküvőtök minden részlete páratlan odafigyelést érdemel! Egészítsétek ki a dekorációt egyedi asztalterítővel, hogy még lélegzetelállítóbb érzés lehessen belépni az ünneplés helyszínére!
 • Dobjátok fel barátnőiddel/barátaiddal a lánybúcsút/legénybúcsút egyedi mókás terítővel, hisz „az ördög a részletekben rejlik”!
 • A gyerekek felhőtlen öröme minden szülő arcára mosolyt csal – teríts egyedi abroszt gyermeked szülinapi zsúrján az asztalra, hogy a kedvenc mesehősei ott is visszaköszönhessenek!
 • Fűszerezd meg a kerti grillezést egy kis figyelmes dekorációval, és tegyél az asztalra saját magad által megálmodott terítőt!
 • Varázsold lakásod valódi otthonná: készíttess a családi ebédlőasztalra olyan terítőt, amely mindannyiótokat megmosolyogtat vagy impozánsan kiegészíti a lakás enteriőrjét.
Grafikai leadás

Kérjük, a grafika legyen méretarányos és készüljön CMYK színkódban. Fontos, hogy a nyomdai PDF tartalmazzon 3 mm kifutót, valamint vágójeleket.

"

Visszajelzések

"Ebben a nyomdában dolgozók mindig megtalálják az adott tervnek legjobban megfelelő kivitelezési technikát, bármit kitalálhatsz, bennük gondoskodó partnerekre találsz, rajtuk nem múlik. "

Pinczehelyi Sándor

grafikusművész, Munkácsy-díjas, Érdemes és Kiváló művész

"Profizmus és rugalmasság, ezt várom egy dekorációs nyomdától. A Regiszter csapatától ezt is kapom! Az általuk készített dekorációs tapétáim és más táblás anyagokra nyomtatott dekorációs terveim precíz, profi és gyors kivitelezését itt is köszönöm! "

Sütő Kata

belsőépítész