Termékek

Dobozok

Biztosíts termékeidnek vagy termékcsoportjaidnak megfelelő megjelenésú, az arculatodhoz illő dobozokat, displayeket!

Pult-display

Termékeid kiemeléséhez

Termékdoboz

Praktikus és trendi

Gyűjtő doboz

Szelvényekhez, szavazatokhoz

Pult-display

Biztosíts termékeidnek vagy termékcsoportjaidnak kiemelt helyet szemsíkban: egyedi pult displayed, kínálód vagy tálcád garantáltan felhívják árudra a vevők figyelmét! Hirdesd akciód a pulton, vagy kóstoltass a márkádhoz illő designban, igényes kivitelezéssel!

Termékleírás

Pult displayeink, kínálóink legtöbbször kartonból vagy mikrohullámú kartonból készülnek, melyek mindegyike újrahasznosított papírból készül, környezetbarát. Ezek kombinálhatók igény szerint papírral vagy öntapadós anyagokkal; s ahhoz, hogy igazán egyedi, a márkádhoz illő kínálót tudjunk neked készíteni, speciális lakkokkal, festékekkel, fóliákkal tudjuk displayedet személyre szabni, a változatos formákat pedig digitális kontúrvágó- vagy analóg stancgépeinkkel érjük el.

Mikrohullámkarton termékeinket natúr kivitelben barna-barna, barna-fehér, illetve fehér-fehér színkombinációval gyártjuk. Direktben is nyomtathatunk hullámkartonra akár 1-4 színt, és ha kasírozzuk is a hullámkartont (azaz más, nyomtatott papírral burkoljuk), igazán csúcsminőségű lesz a végeredmény.

Felhasználás

Biztosíts termékeid számára igényes és figyelemfelkeltő megjelenést, ami a hozzáadott esztétikai értéken túl funkcionális előnyökkel is bír.

 • Használj karton tálcát polcra kész csomagolásokhoz is, könnyítsd meg a termékeid szállítását és biztosítsd gyors polcra kerülésüket: adj az értékesítésnek egy extra löketet!
 • Vesd be saját, brandingelt pult displayeidet jól észrevehető POS-ként!
 • Kóstoltasd termékeidet egy hosztesz promóció keretein belül színvonalas kínálókartonokból!
Grafika leadása

Kérjük, a grafika legyen méretarányos és készüljön CMYK színkódban. Fontos, hogy a nyomdai PDF tartalmazzon 3 mm kifutót, valamint vágójeleket.

Referenciák:

Önzáró termékdobozok

Az önzáró termékdobozok szinte a legnépszerűbb csomagolódobozok, ami nem is meglepő, hiszen könnyen kezelhetők, lapra szerelve kis helyen tárolhatók, összeszerelésükhöz nincs szükség semmiféle ragasztóanyagra, megvédik és egyben díszítik a terméket, és – nem utolsósorban – kiváló reklámeszközként is funkcionálnak, hozzájárulva a sikeres eladáshoz.
Termékleírás
Önzáró termékdobozaink legtöbbször kartonból vagy hullámkartonból készülnek, melyek mindegyike újrahasznosított papírból készül, környezetbarát. Ezek kombinálhatók igény szerint öntapadós anyagokkal; s ahhoz, hogy igazán egyedi, a márkádhoz illő dobozt tudjunk neked készíteni, speciális lakkokkal, festékekkel, fóliákkal tudjuk dobozodat személyre szabni. Ha különleges formát szeretnél dobozodnak, digitális kontúrvágó- vagy analóg stancgépeinkkel mindent meg tudunk oldani. Az önzáró termékdobozokat (a példányszámtól és mérettől függően) digitális és/vagy ofszet nyomtatási technológiával állítjuk elő, s az alapanyag megválasztásának fényében akár ipari, nehéz alkatrészek csomagolására is kiválóan alkalmasak.
Felhasználás

Készíttess egyedi termékdobozt…

 • díszdobozként, hogy abban küldhesd el/adhasd át vásárlóidnak a termékedet, még feljebb pozicionálva azt!
 • árucsomagoláshoz, hogy tartós, praktikus és egyben esztétikus csomagolást biztosíts termékeidnek!
 • édesipari vagy egyéb élelmiszeripari termékeid számára, hogy még nagyobb kedvet csinálj a kóstoláshoz!
 • kozmetikai termékeidhez, hogy már a csomagolás is a magasfokú igényességről árulkodjon és növelje a vásárlóid bizalmát árud iránt!
Grafika leadása

Kérjük, a grafika 1:10 méretarányban, CMYK színkódban készüljön színprofil nélkül, legalább 300 dpi-ben. Kompozit PDF vagy TIFF formátumot tudunk befogadni.

Referenciák:

Ötletláda, szelvénygyűjtő doboz

A szavazat- vagy szelvénygyűjtő dobozok elengedhetetlen kellékek ötletek, javaslatok, visszajelzések összegyűjtéséhez – legyen szó akár promóciós játékokról, akár komolyabb téttel bíró szavazói tevékenységről. Informáló funkciójuk mellett kiválóan alkalmasak reklámok megjelenítésére is, hisz a figyelem középpontjában állnak.

Termékleírás
Ötletládáinkat, szavazatgyűjtő dobozainkat mikrohullámú kartonból gyártjuk, mely újrahasznosított papírból készül, környezetbarát. Ezt a kartont öltöztetjük a te designodba ofszet nyomtatással és laminálással, de akár direkt is tudunk mintát nyomtatni digitális nyomdagépeinkkel fehér vagy nátronbarna színű hullámkartonra; ha pedig egyszerűbb megoldást szeretnél, akkor termékjelző öntapadós matricát is tehetünk a dobozodra. Ha különleges formát szeretnél ötletládádnak, digitális kontúrvágó- vagy analóg stancgépeinkkel mindent meg tudunk oldani. 3 különböző sztenderd méretben gyártunk dobozokat, de egyéni méretben is el tudjuk őket készíteni. Megrendelés esetén a PDF stancrajzot ingyenesen biztosítjuk a grafikusod számára – legyen szó akármilyen méretű szelvénygyűjtő dobozról.
Felhasználás

A „passzív” reklámeszközök mellett igencsak hasznosak azok a megoldások is, melyek interaktív funkcióval bírnak – ilyen a brandingelt szavazatgyűjtő doboz is.

 • Ismerd meg a fogyasztóid igényeit, kérdezd meg véleményüket, hogy tökéletesre tudd csiszolni promóciós üzenetedet!
 • Gyűjtsd leadeket különleges módon rendezvényeden, offline: rendezz tombolát a résztevők névjegykártyájáért cserébe!
 • Rendezz belső szavazást cégedben, ha vitás helyzet alakul ki – meglátod, a névnélküliség őszinte válaszadásra fogja ösztönözni kollégáidat!
 • Erősítsd márkádat látványos vizuális eszközökkel, jelenj meg arculatoddal minél több módon!
 • Tarts közvéleménykutatást akár belső körben vállalatodnál, akár a vásárlóid véleményének feltérképezésére üzletedben!
Grafika leadása

Kérjük, a grafika 1:5 méretarányban, CMYK színkódban készüljön színprofil nélkül, legalább 300 dpi-ben. Kompozit PDF vagy TIFF formátumot tudunk befogadni.

Referenciák: