Search

Image Alt

Citylight

plakat
clp1
Unknown
cl
cl2

A VÁROS FÉNYES ÜZENETE

A gyalogos és tömegközlekedő városlakók elérésére alkalmas citylight plakát az a reklámfelület, amely belső megvilágításának köszönhetően napszaktól függően látható. Egy kreatív megjelenés, egy jól megfogalmazott üzenet nagy volumenű közönség megszólítására is alkalmas lehet.

TERMÉKLEÍRÁS

A citylight plakát egy átvilágítható, kültéri használatra javasolt reklámhordozó. Kialakításának és elhelyezésének köszönhetőne időjárásálló. A citylight plakát készítésekor UV festéket viszünk fel a 117 x 175 cm-es szabvány méretű fehér papírra. Egyedi méretigény esetén a rendelés leadásakor fontos megadni a szélesség x magasság pontos arányát, keretezés esetén a takarás mértékét is szükséges megadni.

SZÁLLÍTÁS

Ingyenes kiszállítást biztosítunk egy budapesti címre abban az esetben, ha a megrendelés értéke meghaladja a 30.000 Ft+ÁFA értéket. Minden további budapesti helyszín esetén 3.000 Ft+ÁFA/cím áron vállaljuk a szállítást. Természetesen az ország bármely más területére is teljesítünk megrendeléseket, ilyen esetekben törekszünk a legolcsóbb és a leggyorsabb logisztika szerint megtervezni a szállítást.

Anyagleadási információk citylight plakát nyomtatásához:

Tiff vagy Kompozit PDF
1:5 méretarány
300 dpi
CMYK
Színprofil nélkül

CITYLIGHT PLAKÁT IRÁNYÁRAK:

1 db5.000 Ft
2-5-ig4.000 Ft/db
6-14-ig3.000 Ft/db
15-49-ig2.500 Ft/db
50 fölött2.000 Ft/db

AJÁNLATKÉRÉS

A citylight plakátok nyomdai előkészítésétől kezdve, a gyártáson keresztül a komplex logisztikai megoldásokig partnereink rendelkezésére állunk. A plakátok megrendelése esetén a minimális rendelési összeg 10.000 Ft+ÁFA. Keressen fel minket, egy vagy többezres megrendelés teljesítésére is készen állunk. Kattintson az AJÁNLATKÉRÉS gombra!”

You don't have permission to register
printing@printing.hu+36-1-278-30-90