rólunk

Üdvözlünk a weboldalunkon: örülünk, hogy bemutatkozhatunk neked!

A történetünk dióhéjban: Horváth Barbara és Horváth Mihály Dávid testvérek, a Regiszter Printing Kft. tulajdonosai vagyunk. A céget édesapánk, Horváth Mihály mérnök-tanár alapította immár 3 évtizeddel ezelőtt – a nyomdát az ő nyomdokaiba lépve, második generációs családi vállalkozásként visszük mi tovább.
A vállalat a rendszerváltás hajnalán, 1992-ben látta meg a napvilágot Regiszter Plakát Nyomda Kft. néven; viszont az évek során szerencsére kinőttük magunkat, a termékeink köre, valamint exporttevékenységünk messze túlhaladta a plakát termékcsoportot, így 2015-ben Regiszter Printing Kft.-re változtattuk meg nevünket.
Családias, baráti felfogásunk átszövi egész működésünket: családi cég lévén megrendelőinket is családtagként kezeljük, így kötöttségek nélkül, bizalmasan és rugalmasan meg tudjuk beszélni a legbonyolultabb nyomdatermék gyártásának menetét is. Alkalmazottainkra is családtagként tekintünk, a feladatokat kimagaslóan hatékony, kis létszámú, tapasztalt, rendkívül összeszokott csapatokban végezzük.
Rólunk
Rólunk

Legyenek a te ügyfeleid a legelégedettebbek, és vigyék tovább jóhíredet!

Működésünket a kezdetektől 3 fő irányelv határozza meg:

  • kiváló minőség
  • rövid gyártási idő
  • kedvező, értekarányos ár

Az ofszet és digitális nyomdai technológiákkal, valamint szerteágazó papír- és kartonfeldolgozó gépeinkkel komplex szolgáltatást nyújtunk. Képesek vagyunk szinte bármilyen nyomtatott termék, de akár a reklámkampányok nyomtatott termékeinek teljeskörű kivitelezésére, méret-, példányszám- és nyomathordozói kötöttségek nélkül.

Ügyfeleinkre rendkívül büszkék vagyunk: referenciaként szolgál, hogy hazai és külföldi üzletláncolatok, bankok, telekommunikációs cégek kampányainak sikeréhez járultunk hozzá szórólapokkal, plakátokkal, óriásplakátokkal, molinókkal és a legkülönfélébb nyomdai termékekkel.

Megrendelőink között 1994 óta jelen vannak politikai pártok is, akiket kiemelt körültekintéssel kezelünk. A velük tartott üzleti kapcsolat – akárcsak a multinacionális cégek esetében – kiemelkedő diszkréciót és bizalmat igényel. Ezen igényüknek mi maradéktalanul eleget is teszünk – amit még a külföldön élő (cseh, osztrák, román, szerb, szlovák) pártok is elismernek visszatérő megrendeléseikkel.

„A jó bornak nem kell cégér” – szokták mondani. Hálásak vagyunk, hogy elégedett ügyfeleink köre egyre csak bővül, hisz ez is arról árulkodik, hogy valóban kiválóan végezzük el feladatainkat.

MITŐL VAGYUNK MÁSOK MINT A TÖBBI NYOMDA?

Rólunk

Nagyban (is) nyomtatunk!

Prémium minőségű óriásplakátjainkkal és molinóinkkal szinte már mindenki találkozhatott buszmegállóban, az épületek falain és az utak mentén.
Rólunk

Kicsiben (is) nyomtatunk!

Széleskörű nyomtatási kapacitásunk lehetővé teszi a nyomtatott arculati termékek teljeskörű kigyártását a névjegytől a prospektusokon át az egyedi irattartó dossziékig.
Rólunk

Akár 1 pédányt (is) nyomtatunk!

A felgyorsult marketingkommunikációs tevékenységnek is eleget teszünk a digitális nyomdatechnikával készült, egy-egy darabos marketing-, rendezvény- és kiállítási dekorációs nyomdatermékek előállításával.
Rólunk

Akár több millió terméket (is) nyomtatunk!

Legyen az szórólap, prospektus vagy öntapadós matrica – Heidelberg nyomdagépeinkkel képesek vagyunk bármilyen mennyiségű terméket rövid időn belől legyártani.

KITÜNTETÉSEINK

Az 1992-es megalakulásunk óta a nyomdatermékek hazai és nemzetközi versenyein évről évre rengeteg díjat, elismerést kapunk, ami minden alkalommal tovább inspirál minket munkánk tökéletes elvégzésében, valamint a további innovációkban.
plakát nyomda
plakát nyomda
plakát nyomda
plakát nyomda
plakát nyomda
plakát nyomda

EGY KIÁLLÍTÁS KÉPEI

Fotóművészek. Szerencsés és rendkívül tehetséges emberek, akik néhány lencse segítségével egészen más szemszögből láttatják a világ apró vagy éppen óriási szépségeit, fájdalmait, élményeit.

Emellett a világ egyik legkülönlegesebb és talán leginkább a vizualitásra épülő szakmája a fotóművészet. Nos, ők azok az emberek, akik legérzékenyebbek a szem által befogadható információk minőségére és a legkritikusabbak azzal, amit látnak.

Nekünk éppen ezért igazi kihívás velük dolgozni – ami a Plakátnyomda számára egy nagyszerű referencia –, hiszen mire másra lenne szüksége ezen remek szakembereknek, mint megbízható, gyors, színvonalas munkára? REVICZKY ZSOLT fotóművész berlini kiállításának fotónagyításai nyomdánk digitális üzemében készültek.

Helyszín: BERLIN, Balassi-Institut Collegium Hungaricum
Kiállítás neve: 6. Európai fotográfia hónapja
Kiállítás címe: Urbánus világok