Search

Image Alt

Rólunk

GONDOLKODTÁL MÁR TERMÉKED, ÜZLETED, RENDEZVÉNYED, VAGY AKÁR ÖNMAGAD REKLÁMOZÁSÁN, ISMERTTÉ TÉTELÉN? JÓ HELYEN JÁRSZ! 🙂

Szeretnéd, hogy a rövid ideig tartó kampányhoz tartozó promóció olcsó legyen? Korunk követelményének megfelelően elvárásod a környezetbarát anyagok felhasználása? Egyedi vágyad, igényed, elvárásod van? Bízd ránk: teljesítjük!

Mi azért vagyunk, hogy a legmegfelelőbb megoldást nyújtsuk megrendelőinknek ha hatásos marketing termékkel akarod a címben megfogalmazott célokat elérni! A nyomdai úton előállított marketing eszközök kivitelezesének specialistái vagyunk immáron több mint 25 éve.

Printmarketing termékeinkkel már szinte mindenki találkozhatott az utak mentén, buszmegállóban, az épületek falain illetve áruházak belső dekorációit látva.

Képesek vagyunk a kampányok szinte teljes print anyagainak kivitelezésére méret, példányszám és alapanyag kötöttségek nélkül papírra, öntapadókra, kartonokra, fémre, fára, műanyagokra, amely így az üzenet, a design és a kivitelezés tökéletes összhangját testesíti meg.

Komplex szolgáltatást nyújtunk megrendelőinknek a printmarketing termékek tervezési, kivitelezési munkálataiban valamint szükség esetén az országos kihelyezésben.

Tekintse meg weboldalunkat, hogy tájékozódjon termékeinkről, kérdéseivel keresse kollégáinkat a printing@printing.hu e-mail címen illetve a 061-278-3090-es vagy a 061-278-4050-es telefonszámon.

You don't have permission to register
printing@printing.hu+36-1-278-30-90