Search

Image Alt

Textilek

TERMÉKLEÍRÁS

A textil belógókat más néven a zászlókat már az ókori görögök, rómaiak is használták információ megosztására. A mai értelemben a függesztett textil belógók az in-store és out-door reklámok legelterjedtebb formái. Céljuk, hogy az utcákon vagy üzletekben a vásárlást illetve a közlekedést nem akadályozva a légtérben a vertikális arányok megváltoztatásával, feltűnő módon kihelyezve informáljanak, erősítsék a kommunikációt, így ösztönözve a vevőket a vásárlásra illetve felhívni a figyelmet valamilyen rendezvény időpontjára és helyére.
NYOMDATECHNIKA: a textil belógók, zászlók könnyű textil anyagból készülnek. Miután jobbára menyezetről vannak függesztve felhelyezésük biztonságos. A textilek az időjárás viszontagságait bírják, így kültéri felhasználhatóságuk is remek. HP LATEX 360 nyomdagépünk egyik specialitása a textil belógók, zászlók csúcs minőségű nyomtatása.

Önnek textil belógóra van szüksége, ha zászlószerű, vagy beltéren a vásárlást illetve a közlekedést nem akadályozó, könnyű és látványos reklámfelületre volna szüksége. A textil belógókat az in-store reklámok legelterjedtebb formái. Nyomdánk a dekorációs nyomtatásban komplex megoldást kínál, a textil belógókon át a polcdekorok, reklámzászlók, ajtótáblák és árukínálók egységes és minőségi megjelenését. Arra törekszünk, hogy az Ön üzlete, márkája, marketingeszközei színvonalasan, látványosan és nem mellesleg a legelőnyösebb árakon készülhessenek el.
A textil belógók könnyű anyagból készülnek, felhelyezésük biztonságos. A textilek az időjárás viszontagságait bírják, így kültéri felhasználhatóságuk is remek. HP LATEX 360 nyomdagépünk egyik specialitása a textil belógók, zászlók csúcs minőségű nyomtatása.
Mitől nem átlagosak a textil belógó boltdekorációink? Pontos, éles képek, jól olvasható betűk, ragyogó színhűség, tartósság – nyomdánk évtizedes tapasztalattal és komplex megoldásokkal várja Önt. A legnagyobb nemzetközi márkáktól, láncoktól az egy-két boltos kisebb cégekig mindenkinek a legjobbat adjuk. Ha üzletét, bemutatótermét, kiállítását látványosabbá szeretné tenni, akkor nyomott textil belógókkal, bolti reklámzászlókkal biztosan sikeres lesz.

SZÁLLÍTÁS

Ingyenes kiszállítást biztosítunk budapesti címekre abban az esetben, ha a megrendelés értéke meghaladja a 30.000 Ft+ÁFA értéket. Minden további budapesti helyszín esetén 3.000 Ft+ÁFA/cím áron vállaljuk a szállítást. Természetesen az ország bármely más területére is teljesítünk megrendeléseket, ilyen esetekben törekszünk a legolcsóbb és a leggyorsabb logisztika szerint megtervezni a szállítást.

AJÁNLATKÉRÉS

A textil termékek nyomdai előkészítésétől kezdve, a gyártáson keresztül a komplex logisztikai megoldásokig partnereink rendelkezésére állunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot, igény esetén akár az országos kiszállítás megszervezésében is tudunk segíteni. A táblás termékek megrendelése esetén a minimális rendelési összeg 10.000 Ft+ÁFA. Keressen fel minket, egy vagy többezres megrendelés teljesítésére is készen állunk. Kattintson az AJÁNLATKÉRÉS gombra!”

You don't have permission to register
printing@printing.hu+36-1-278-30-90