Search

Image Alt

Plakát

PLAKÁT: REKLÁM VAGY DEKORÁCIÓ?

Napjainkban a plakát egyszerre lehet reklámeszköz, ízléses bolti dekoráció vagy divatos lakásdísz.
Kültéren és beltérben egyaránt hatásos és látványos üzenethordozó. Boltok belsejében, rendezvényeken, rendelőkben, ügyfélterekben, bemutató termekben remekül használható. Amennyiben márkaépítés, termékek, akciók, rendezvények népszerűsítése, vagy politikai kampányüzenet továbbítása a cél, remek választás ez a felület.
Plakátnak számítanak még a térképek, díszcsomagoló papírok, éves tervezőnaptárak és a palkátnaptárak is. Ha szeretne egyedi megjelenésű csomagolópapírt gyártatni, vagy céges tervező- és plakátnaptárakat, keressen minket bizalommal.

POSZTERT KERES VAGY PLAKÁTOT?

Visszatérő kérdés, hogy van-e különbség poszter és plakát között? Amennyiben csupán a gyártás technikáját vesszük figyelembe, a poszter és a plakát egy és ugyan az. Kommunikációs eszközként megközelítve a kérdést, a plakát inkább egy szöveges reklámhordozó, míg a poszter egy képes dekorációs vagy kommunikációs elem. Elheylezés szerint is elkülöníthető a két felület: a poszter inkább beltéri eszköz, a plakáttal inkább kültéren találkozunk. Kis színes érdekesség, hogy például az angol terminológiában a “”poster”” az ami szöveges információt tartalmaz, míg a “”placard”” a “”magyar poszter””. Meg kell még említenük napjaink divatos és igazán kedvelt lakberendezési elemét a fotoposztert is, azaz a festővászonra nyomtatott vakrámás képet. Minden nagyobb lakberendezési üzletben vagy áruházban találhat tömegcikkeket, de amennyiben szeretne saját maga által választott fényképből készült fotóposztert kitenni lakása, boltja, irodája, kávézója falára, erre is adott a lehetőség.

TERMÉKLEÍRÁS

A plakát a kommunikációs eszközök egyik klasszikus darabja, nyomdánk egyik kiemelt terméke. Akár kültéri, akár beltéri plakátról legyen szó, kiemelt hangsúlyt fektetünk a nyomathordozó és a legjobb minőségű – kültéri plakát esetén napfényálló, festék kiválasztásában. Egyedi plakát igényeket is teljesítünk: matt vagy fényes fólia, illetve lakkok alkalmazásával, tudjuk igazán különlegesség tenni a megjelenést. Amennyiben szükséges a plakátok fém vagy műanyag sínezését is vállaljuk. A nyomdai tapasztalat, a rendelkezésre álló technológia, és a működésünk lehetővé teszi, hogy mennyiségtől és mérettől függően a plakát rendelése egy nap alatt is elkészülhessen. Plákátnaptárat A/0, A/1, A/2, B/2, B/1 méretekben, díszcsomagoló papírt B/2 és B/1 méretekben tudunk elkészíteni.

SZÁLLÍTÁS

Ingyenes kiszállítást biztosítunk budapesti címekre abban az esetben, ha a megrendelés értéke meghaladja a 30.000 Ft+ÁFA értéket. Minden további budapesti helyszín esetén 3.000 Ft+ÁFA/cím áron vállaljuk a szállítást. Természetesen az ország bármely más területére is teljesítünk megrendeléseket, ilyen esetekben törekszünk a legolcsóbb és a leggyorsabb logisztika szerint megtervezni a szállítást.

AJÁNLATKÉRÉS

A plakátok nyomdai előkészítésétől kezdve, a gyártáson keresztül a komplex logisztikai megoldásokig partnereink rendelkezésére állunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot, igény esetén akár az országos kiszállítás megszervezésében is tudunk segíteni. A plakátok megrendelése esetén a minimális rendelési összeg 10.000 Ft+ÁFA. Keressen fel minket, egy vagy többezres megrendelés teljesítésére is készen állunk. Kattintson az AJÁNLATKÉRÉS gombra!”

You don't have permission to register
printing@printing.hu+36-1-278-30-90