Search

Image Alt

Kartonfigurák

KICSI A BORS DE ERŐS!

Az kis méretű POS eszközök mellett egy üzlet kommunikációja vagy megjelenése nagyobb reklámhordozókkal is támogatható. A táblás reklámeszközök változatos formában, a termék vagy promóció igényeihez igazítva gyárthatók.

TERMÉKLEÍRÁS

Ahhoz, hogy egy üzenet célba érjen sokszor elegendő egy kis jelzés, egy érdekes forma, vagy épp egy a levegő által megmozgatott tábla. A wobblerek, polcbelógók, árjelzők egy adott termékről szolgáltatnak információt, céljuk a vevő közvetlen tájékoztatása. Az egyedi forma kialakításához stancoló gépeket használunk.

A táblás belógó tájékoztathat termékről, akcióról, de dekorációként, technikai eszközök takarójaként is remekül funkcionál. A tér belmagasságától függően különböző méretben és módon is alkalmazható. Igénytől függően hullámkarton vagy habkarton alapanyaggal is dolgozunk.

A standee akár embernagyságú is lehet, abban az esetben, ha például egy celeb életnagyságú fotójának felhasználásával promotál egy terméket. Ez a reklámeszköz jellemzően nagyított formában jeleníti meg a terméket, kiemeli annak tulajdonságait. A standee gyártása során egy merev hordozót használunk, mely anyag egyedi formára vágva, hátoldalán erős kitámasztóal ellátva kerül legyártásra.

Táblás termékeink között található még az üzletek biztonsági kapuin alkalmazott dekoráció. A biztonsági kapu dekoráció már az üzletbe érkezéskor megszólítja a vevőt, ezért egy jól megjelenített üzenettel különösen hasznos eleme lehet a vásárlást ösztönző kommunikációnak. Az eszköz alapanyaga lehet hullámkarton vagy habkarton. A biztonsági kapu dekorációt lapban, kétoldalas ragasztócsíkkal ellátva szállítjuk.

A kínálók, displayek a termékek kínálására és bemutatására egyaránt alkalmasak. Kialakításunknak köszönhetően a figyelem középpontjába helyezik a terméket. Az alapanyagok kreatív kombinálásával, a speciális lakkok, fóliák és festékek használatával egyedi megjelenést biztosítunk a reklámhordozónak.

SZÁLLÍTÁS

Ingyenes kiszállítást biztosítunk budapesti címekre abban az esetben, ha a megrendelés értéke meghaladja a 30.000 Ft+ÁFA értéket. Minden további budapesti helyszín esetén 3.000 Ft+ÁFA/cím áron vállaljuk a szállítást. Természetesen az ország bármely más területére is teljesítünk megrendeléseket, ilyen esetekben törekszünk a legolcsóbb és a leggyorsabb logisztika szerint megtervezni a szállítást.

AJÁNLATKÉRÉS

A táblás termékek nyomdai előkészítésétől kezdve, a gyártáson keresztül a komplex logisztikai megoldásokig partnereink rendelkezésére állunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot, igény esetén akár az országos kiszállítás megszervezésében is tudunk segíteni. A táblás termékek megrendelése esetén a minimális rendelési összeg 10.000 Ft+ÁFA. Keressen fel minket, egy vagy többezres megrendelés teljesítésére is készen állunk. Kattintson az AJÁNLATKÉRÉS gombra!”

You don't have permission to register
printing@printing.hu+36-1-278-30-90