Szórólap

A szórólapok célja, hogy az információ egy termékről, rendezvényről avagy politikai akcióról minél szélesebb réteghez jusson el lehetőleg egyszerű, érthető formában a lehető legolcsóbban. Ezért a szórólapokat nagy mennyiségben célszerű gyártatni mert ez az egységárat csökkenti.
Az egyszerű 1 lapos azaz 2 oldalas szórólapot a szakmai zsargonban flyernek, az egy-két hajtással készült szórólapot leafletnek, a sok hajtással készült szórólapot leporellónak nevezzük.
A leporelló termékcsaládba tartoznak a pontgyűjtő füzetek. Ezeket nagy példányszámban egy-egy termék vagy akció huzamosabb prómóciózására használják. Napjainkban az egyszerű kétszer hajtott 6 oldalas leaflettől a sok hajtásos leporellóig hatalmas igény van a pontgyűjtő füzetekre. Talán nincs is olyan áruházlánc amelynek még nem gyártottunk több milliós példányban pontgyűjtő füzeteket!
Népszerű termékeket freecardon azaz egyfajta képes levelezőlapon népszerűsíteni, ami tulajdonképpen egy DirectMail. A freecardokat vagy a képes levelezőlapokat 200-300 gr/nm kartonra nyomtatjuk.

Irka vagy drótfűzött szóróanyag azaz a prospektus.
Cégünk A/6, A/5 és A/4-es méretben készít 8-12-16-24-32 oldalas irkafűzött kiadványokat, prospektusokat.
A szórólapok különleges fajtája, mikor kisméretű öntapadós anyagra nyomtatunk. Ezeket autókra reklámcélra lehet használni!

Gyorsaság

Stabilitás

Referenciák

Termékleírás

Technológiai felszereltségünk -komplett Heidelberg nyomtató és feldolgozó gépsoraink- lehetővé teszik a legolcsóbb megoldást az egyszerű (flyer) és a hajtogatott (leaflet) szórólapok valamint a sok hajtásos (leporelló) pontgyűjtő füzetek gyártásához. Ez azt is jelenti, hogy rendkívül olcsó akár 60 gr/nm “vékony” papírra is ki tudjuk gyártani a szórólapokat, pontgyűjtő füzeteket.

Szállítás

Nyomdánk 30.000 Ft fölötti megrendelés esetén egy budapesti címre ingyenesen szállítja az általunk gyártott nyomdaterméket. Az ország más területére megbeszélés szerint igyekszünk a legolcsóbb és leggyorsabb logisztikai megoldást választani.

árajánlatkérés

árajánlatkérés

A szórólapok, freecardok valamint a pontgyűjtő füzetek gyártásában profi partnerei leszünk a néhány ezres de akár sok milliós megrendelés esetén is. A szórólapok minimális megrendelési összege 20.000 Ft.
Kérjen ajánlatot most a lenti űrlapot kitöltve vagy munkatársainktól munkanapokon 9-17 óra között a 061-278-40-50 vagy a
61-278-30-90 telefonszámon.

Elégedett ügyfeleink