Plakát

Ahhoz, hogy márkája, terméke bevésődjön a fogyasztók fejébe, láthatónak kell lennie. Hiába az Öné a legjobb szolgáltatás vagy termék, ha nem hirdeti, olyan, mintha nem lenne. El kell érnie azokat, akiknek feltétlenül szükségük van rá. Látniuk kell többször – ahányszor csak lehet –, ha szeretne hatással lenni rájuk. Kerüljön potenciális vevői szeme elé, ahol csak tud. A plakát ebben kiváló partnered lesz! Ne csak “hagyományos” plakátban gondolkodjon! Használja ki a megállító plakát, térkép, naptár, flipchart, fotóposzter, díszcsomagoló papír és polcbelógók lehetőségeit is!

Jelentős figyelemfelkeltő funkciója miatt a plakát kiválóan alkalmas márkaépítésre, termék vagy politikai kampányra, akciók hírverésére valamint rendezvények népszerűsítésére.
A klasszikus plakát hatásos és látványos promóciós és reklámeszköz boltbelsőkben, kiállításokon, orvosi rendelőkben, bemutatótermekben is használatos mint látványos iroda és lakásdísz egyaránt. A plakát termék kategóriába tartoznak a térképek, a diszcsomagoló papírok, és az éves tervezőnaptárak vagy plakátnaptárak.

Gyorsaság

Stabilitás

Referenciák

Látványos hirdetés éjjel-nappal elsősorban a gyalogosan közlekedők illetve tömegközlekedési eszközökönutazók számára a citylight plakát (CLP), így óriási célközönséget elérve! A citylight plakát jellemző tulajdonsága, hogy belső megvilágításának köszönhetően akkor is látható mikor más reklámeszköz már nem! A citilight plakát éjjel-nappal dolgozik angolosan never sleep! A belső világítású –belvill– oszlopok, megállói tartószekrények, igényes és látványos közterületi kampányok lebonyolítására, mediacélokra is kiválóan alkalmas.

Plakát vagy poszter?

Sokan kérdezik, hogy mi a plakát és a poszter közötti különbség…nos nyomdailag konkrétan semmi! A hazai megszokás alapján a plakát szöveges információt is tartalmaz, míg a poszter nem. A plakát elsősorban kültéri, míg a poszter beltéri felhasználásra készül. Érdekes módon az angol terminológiában pont fordítva van, ott a “poster” ami szöveges információt tartalmaz és a “placard” egyezik meg a magyar poszter tulajdonságaival.
A fotóposzter azaz a festővászonra nyomtatott vakrámás vászon kép a lakások kedvelt dekorációja lett. A fotóposzter nyomathordozója a festővászon az úgynevezett canvas. Díszítheti kreatív poszterrel ajtaját, vagy sokak örömére egész falas kivitelben lakása, boltja, kávézója falait.

Termékleírás

A plakát készítése nyomdánk egyik hagyományosan legfontosabb terméke. Készítünk plakátot kül és beltérre egyaránt, a különbség a nyomathordozóban azaz papírban illetve a festék napfényállósságában rejlik. A plakátoknak matt vagy fényes fóliával és lakkokkal további díszítő effekteket adhatunk illetve vállaljuk fém vagy műanyag sínezésüket is. Magas szakmai és technológiai felkészültségünk lehetővé teszi, hogy a plakátok a méret és a példányszám függvényében akár a megrendelés napján elkészülhetnek.

Szállítás

Nyomdánk 30.000 Ft fölötti megrendelés esetén egy budapesti címre ingyenesen szállítja az általunk gyártott nyomdaterméket. Az ország más területére megbeszélés szerint igyekszünk a legolcsóbb és leggyorsabb logisztikai megoldást választani.

árajánlatkérés

árajánlatkérés

A plakátok nyomdai kivitelezésétől kezdve komplex logisztikai megoldást nyújtunk megrendelőinknek akár az országos kiszállításig. A plakátok elkészítésében profi partnerei leszünk akár 1 akár sok ezer darabot rendel meg! A plakátok minimális megrendelésének összege 10.000 Ft+ÁFA.
Kérjen ajánlatot most a lenti űrlapot kitöltve vagy munkatársainktól munkanapokon 9-17 óra között a 061-278-40-50 vagy a
61-278-30-90 telefonszámon.

Elégedett ügyfeleink