Óriásplakát

A céljai eléréséhez kötelező, hogy észre vegyék! Jelen kell lennie nem akármilyen méretben! Az óriásplakát vagy billboard jelentős informáló hatása következtében világszerte a közterületi reklámnak a leggyakoribb megjelenési formája. A hatékony óriásplakát titka: mivel a szemlélőnél pár másodperc alatt kell, hogy mondanivalója elérje a kívánt hatást, domináns grafikai elemeivel valamint a rövid szöveggel vagy egy szlogennel könnyen olvashatónak, értelmezhetőnek kell lennie.

Termékleírás

1992-ben elsőként alapítottunk plakát gyártásra szakosodott nyomdát, így az eltelt évek alatt eljutottunk arra a szintre, hogy a plakát nyomtatásról mi jussunk a megrendelők eszébe. A magas szakmai és technikai háttérnek köszönhetően az óriásplakát akár 1 nap alatt elkészül. Az óriásplakát legnagyobb ellenfele lehetne az eső, a napfény, és egyéb időjárási körülmények de speciális blue back papírra nyomtatott óriásplakátjaink minden nehéz természeti jelenség ellenére megőrzik minőségüket! Ha kell, minden egyes darabot megszemélyesítünk, perszonalizálunk, azaz tudjuk a szöveget cserélni akár öntapadós nyomathordozóra nyomtatva is!

Óriásplakát irányárak

1 db8 000 Ft
10 – 50 db7 000 Ft/db
50 – 100 db5 000 Ft/db
100 db fölött4 000 Ft/db

Gyorsaság

Stabilitás

Referenciák

Szállítás

Nyomdánk 30.000 Ft fölötti megrendelés esetén egy budapesti címre ingyenesen szállítja az általunk gyártott nyomdaterméket. Az ország más területére megbeszélés szerint igyekszünk a legolcsóbb és leggyorsabb logisztikai megoldást választani.

árajánlatkérés

árajánlatkérés

Az óriásplakát vagy bilboard elkészítésében profi partnerei leszünk akár 1 akár sok száz darabot rendel meg. Az óriásplakát gyártásának minimális rendelési összege 10.000 Ft+ÁFA.
Kérjen ajánlatot most a lenti űrlapot kitöltve vagy munkatársainktól munkanapokon 9-17 óra között a 061-278-40-50 vagy a
61-278-30-90 telefonszámon.

Elégedett ügyfeleink