Leaflet, a hajtogatott szórólap

A szórólapok célja, hogy az információ egy termékről, rendezvényről avagy politikai akcióról minél szélesebb réteghez jusson el lehetőleg egyszerű, érthető formában a lehető legolcsóbban. Ezért a szórólapokat nagy mennyiségben célszerű gyártatni mert ez az egységárat csökkenti.
Az egyszerű 1 lapos azaz 2 oldalas szórólapot a szakmai zsargonban flyernek, az egy-két hajtással készült szórólapot leafletnek, a sok hajtással készült szórólapot leporellónak nevezzük.
Talán nincs is olyan áruházlánc amelynek még nem gyártottunk több milliós példányban pontgyűjtő füzeteket!

Termékleírás

Technológiai felszereltségünk -komplett Heidelberg nyomtató és feldolgozó gépsoraink- lehetővé teszik a legolcsóbb megoldást az egyszerű (flyer) és a hajtogatott (leaflet) szórólapok gyártásához. Ez azt is jelenti, hogy rendkívül olcsó akár 60 gr/nm “vékony” papírra is ki tudjuk gyártani a szórólapokat.

Szállítás

Nyomdánk 30.000 Ft fölötti megrendelés esetén egy budapesti címre ingyenesen szállítja az általunk gyártott nyomdaterméket. Az ország más területére megbeszélés szerint igyekszünk a legolcsóbb és leggyorsabb logisztikai megoldást választani.

Gyorsaság

Stabilitás

Referenciák

árajánlatkérés

árajánlatkérés

A leafletek gyártásában profi partnerei leszünk a néhány ezres de akár sok milliós megrendelés esetén is. A szórólapok minimális megrendelési összege 20.000 Ft.
Kérjen ajánlatot most a lenti űrlapot kitöltve vagy munkatársainktól munkanapokon 9-17 óra között a 061-278-40-50 vagy a
61-278-30-90 telefonszámon.

Elégedett ügyfeleink