Kartonfigura

Attrap: Az eszköz, ami minden szemet odavonz!

Manapság nem sétálhat el úgy egy forgalmas nagyvárosi utcán az ember, hogy ne találkozna ezzel a látványos kartonfigurával, ami nem más, mint az attrap. Ezeknek az olykor mókás életnagyságú megállítótábláknak elsősorban az a céljuk, hogy a boltok, éttermek és egyéb vendéglátó egységek előtt becsalogassák a vendégeket az üzletbe, és ösztönözzék őket a vásárlásra. Gyakran látni olyan verziót is, amikor az attrap figura arc része ki van vágva, így a vendég beledughatja a saját fejét egy vicces fotó erejéig.

Ezek a standeek számtalan célt szolgálnak. Lehetnek egyszerű Point of Sale reklámeszközök, de eseményeken és kiállításokon is változatosan felhasználhatóak. Konferencián is jól tud mutatni az attrap, ha a szervező cég azzal segíti saját megjelenését. Nem ritka az irodaházon belüli elhelyezésük sem, ha több cég is egymás mellett található. Ezek a megállítótáblák egyszerűbbé tudják tenni a megbeszélésre érkezőknek, hogy a jó irodába menjenek be. Természetesen ott vannak még a partik és a valamilyen témában megrendezett bulik is. Itt is nagyon hasznosak tudnak lenni ezek a kartonfigurák, melyek segítségével rengeteg vicces kép készülhet. Leggyakrabb felhasználási területe az attrapnak valószínűleg a mozik, hiszen általában minden filmhez tartozik saját kartonfigura.

Gyorsaság

Stabilitás

Referenciák

Az anyagát tekintve többnyire hullámkarton, habkarton vagy habosított pvc lehet. Nyomdatechnikailag ezekre a felületekre felragasztják, azaz felkasírozzák a képet. Elkészítésének végleges lépése, hogy kiválasztjuk, matt vagy fényes fóliát rakatunk rá, UV vagy illatos lakkokkal, fém vagy fluoreszcens festékkel.

Látható tehát, hogy az attrap kiváló megoldás lehet számtalan területen. Feldobhat vele egy unalmas konferenciát, irodaházat, de akár saját kerti buliját is.

Termékleírás

A kartonfigurák, standeek, attrapok, megállítótablák fizikai értelemben padlón álló, életnagyságú színes képpel merev hordozóra -hullámkarton, habkarton vagy habosított pvc- felragasztott azaz kasírozott vagy ezekre az anyagokra közvetlenül nyomtatott, egyedi formára vágott azaz stancolt, a hátoldalán kitámasztólábbal ellátott nyomdatermékek. Magas szakmai és technológiai felkészültségünk lehetővé teszi, hogy a kartonfigurákat a példányszám függvényében akár 24 óra alatt elkészítsük!

Szállítás

Nyomdánk 30.000 Ft fölötti megrendelés esetén egy budapesti címre ingyenesen szállítja az általunk gyártott nyomdaterméket. Az ország más területére megbeszélés szerint igyekszünk a legolcsóbb és leggyorsabb logisztikai megoldást választani.

árajánlatkérés

árajánlatkérés

A kartonfigurák nyomdai kivitelezéstől kezdve komplex logisztikai megoldást nyújtunk megrendelőinknek akár az országos terítésig. A standeek, kartonfigurák, attrapok, megállítótáblák elkészítésében profi partnerei leszünk akár 1 db-ot akár több száz darabot rendel meg. A standeek gyártásának minimális rendelési összege 15.000 Ft+ÁFA.
Kérjen ajánlatot most a lenti űrlapot kitöltve vagy munkatársainktól munkanapokon 9-17 óra között a 061-278-40-50 vagy a
61-278-30-90 telefonszámon.

Elégedett ügyfeleink