Kampányok

“a politikus különleges árucikk, melyet a politika piacán el kell adni”

Önnek is gondot okoz a megfelelő célközönség kiválasztása? Professzionális segítségre van szüksége az új választók megszerzéséhez?

Tudjuk, hogy politikai kampányának ma már nem lehet célja, hogy megdöntsön kőbe vésett filozófiákat, vagy megváltoztasson fix ideálokat…

…ezzel szemben azonban megérinthet érzéseket vagy kelthet olyan érzelmeket a szavazóban, amelyek végül hatással lesz a szavazatára.

Ehhez azonban egységes, precízen összehangolt médiamegjelenésre van szüksége, amit nyomdánk maximálisan ki tud szolgálni! Vigye velünk piacra választási programját!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje személyre szabott kampánycsomag-ajánlatunkat, mely magába foglal minden olyan nyomdai szolgáltatást, amire szüksége lehet a sikeres kampányához!

Gyorsaság

Stabilitás

Referenciák

árajánlatkérés

árajánlatkérés

A nyomdai kivitelezéstől kezdve komplex logisztikai megoldást nyújtunk megrendelőinknek akár az országos kiszállításig. A kampánya támogatásában profi partnerei leszünk!
Kérjen személyre szabott kampánycsomag-ajánlatot most a lenti űrlapot kitöltve vagy munkatársainktól munkanapokon 9-17 óra között a 061-278-40-50 vagy a
61-278-30-90 telefonszámon.
Szivesen fogadjuk kreatív ügynökségek megkeresését is!

Elégedett ügyfeleink